Ekstra Bladet - Tipsbladet

”Efterårets Profil? Det lyder fint. Hvad er det?”

ANDRE POINTER FRA TIPSBLADET 27. NOVEMBER 1998

-

Tipsbladet havde spurgt de 12 traenere i Superligae­n om deres bud på Efterårets Profil i raekken, og der var ikke den store tvivl om, hvem det blev – heller ikke selv om Brøndby-traener Ebbe Skovdahl gerne havde peget på fem spillere fra eget hold: ”Det vil jeg gerne citeres for, jeg er bestemt ikke utilfreds med mine egne,” sagde Skovdahl fra fjerdeplad­sen i Superligae­n. Der var dog kun point til Thomas Lindrup og Kim Daugaard fra Brøndby, og begge sluttede som nummer 13 i afstemning­en med tre point, men den forsvarend­e mestertrae­ner ramte stadig top to med Ståle Solbakken og Jan

Michaelsen. For sådan sluttede det med 44 point til nordmanden i

AaB og 29 point til AB-kanten, mens AB-topscorer Chris Hermansen, AaB-angriberen Søren Frederikse­n og FC København-prof’en

Bjarne Goldbaek var at finde på de naeste pladser.

”Efterårets Profil? Det lyder fint. Hvad er det?,” sagde Ståle Solbakken, da han blev overbragt nyheden. Men han var lovligt undskyldt, for han havde kun vaeret otte måneder i dansk fodbold, og efter lidt forklaring var midtbanema­nden da også godt tilfreds med haederen.

”Det er en flot anerkendel­se af folk, der har forstand på fodbold,” sagde Solbakken, der dog ikke var overrasket over, at det var gået ham godt i Superligae­n efter forårets skifte fra Wimbledon i Premier League.

”Nej, jeg er da vaeldig glad for, at det er gået så godt, men med over 40 landskampe for Norge og mange saesoner på topniveau havde jeg nok vaeret mere skuffet, hvis jeg ikke havde kunnet saette mit praeg på Superligae­n.”

”Men det afhaenger selvfølgel­ig også af det hold, man kommer på, og den plads man spiller, og der har jeg fået god hjaelp af Hans Backe og Lars Søndergaar­d samt selvfølgel­ig af holdkammer­aterne,” sagde Efterårets profil anno 1998.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark