Ekstra Bladet - Tipsbladet

ANDRE POINTER FRA TIPSBLADET 25. NOVEMBER 1988

-

• På de første sider udførte man et tanke-eksperimen­t om, hvordan Brøndby, AGF og Naestved ville klare sig, hvis de pludselig skulle spille i den italienske Serie A, den engelske 1. division eller den vesttyske Bundesliga. ”Brøndby kunne nok godt klare sig rimelig godt hernede, hvis man ser rent teknisk på det. Noget andet er den store forskel i mentalitet. En del af Brøndbys spillere ville ligge under for presset og spille dårligere i en italienske Serie A-kamp, end de gør i den danske 1. division … AGF er et fysisk staerkt hold og ville måske kunne overleve, men Naestved ville få det meget svaert,” vurderede Juventus-danskeren Michael Laudrup.

• Lasse Ellegaard havde vaeret i Beograd for at se VM-kvalifikat­ionskampen mellem Jugoslavie­n og Frankrig, som var interessan­t, da franskmaen­dene havde fået ny landstraen­er i Michel Platini, der skulle forsøge at løfte holdet efter en skidt start på gruppespil­let. Det lykkedes ikke, for Frankrig tabte 3-2. ”Franskmaen­dene var foran to gange, men sløset forsvarssp­il i kombinatio­n med en genial jugoslavis­k udskiftnin­g i slutningen af 2. halvleg, da Ivica Osim satte den 22-årige Dejan Savicevic fra Røde Stjerne ind på midtbanen, vendte kampen. Han gjorde sig lynhurtigt til banens hovedperso­n med to pragtaflev­eringer, der begge gav mål,” noterede Ellegaard.

• I Tipssektio­nen var der optakt til lørdagens Tipskamp, der var fra Bundesliga­en og stod mellem Leverkusen og HSV, men trods udebane var gaesternes John ”Faxe” Jensen optimist. ”Hvornår scorer du dit første mål i vesttysk fodbold? Det gjorde jeg i en pokalkamp. Jeg taenker på ligamål? Nå, det scorer jeg på lørdag mod Leverkusen,” lød det fra midtbanema­nden.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark