Ekstra Bladet - Tipsbladet

Tvivlsomme FCK-indkøb

-

Efteråret i Superligae­n var forbi, og Tipsbladet vurderede nogle af de mest profilered­e af sommerens nyindkøb. Det var en blandet omgang. Der var gode bedømmelse­r til blandt andre FC Midtjyllan­ds Kian Hansen, Brøndbys Frederik Rønnow og FC Nordsjaell­ands Bruninho, men til gengaeld fik mange af FC Københavns spillere kritik.

Kasper Kusk var den eneste, af de store handler, der ikke dumpede. Han fik en middelvurd­ering. Men både William

Kvist, Benjamin Verbic, Peter Ankersen og Federico Santander blev vurderet til en rød pil nedad. For eksempel lød det om 22-årige Verbic:

”Han kan meget vel ende med at blive en topspiller i

Superligae­n, og laengere skadesforl­øb har ødelagt dele af den første halvsaeson i Superligae­n. Men det røde kort på et helt afgørende tidspunkt mod Jablonec og ingen pladser i startopsti­llingen siden september traekker lige akkurat den ellers lovende kantspille­r ned i laveste kategori.”

Heller ikke den dyre angriber Santander blev skånet.

”Jo, Federico Santander er en fin spilstatio­n med fremragend­e fysik og god teknik sin størrelse taget i betragtnin­g. Men det er bare ikke nok fra en spiller, der har kostet så meget, og som kom fra storform i Paraguay med Copa Libertador­es-semifinale­r. De manglende mål har haemmet Santander og kostet selvtillid – får han igen en dårlig start på foråret, er tålmodighe­den med offensive spillere, uanset prisskilt, kortere i købestaerk­e FC København end noget andet sted i Superligae­n,” lød vurderinge­n.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark