Ekstra Bladet - Tipsbladet

28 Ugens tal

-

Joe Cole scorede kampens enlige mål på oplaeg fra Steven Gerrard, da José Mourinho første gang mødte Liverpool i en Premier League-kamp i oktober 2004. Siden er det blevet til yderligere 26 kampe mod Liverpool for den portugisis­ke traener, heraf de 22 med Chelsea, mens det med Manchester United er blevet til tre uafgjorte og en sejr i foråret i år mod Jürgen Klopps mandskab. Mourinhos seneste Liverpool-nederlag var i Champions League-semifinale­n i maj 2007, hvor Daniel Agger scorede det enlige mål i de første 120 minutter, hvorefter Arjen Robben og Geremi braendte i straffespa­rkkonkurre­ncen for Chelsea.

Weekendens kamp bliver altså José Mourinhos 28. mod Liverpool, mens det er tiende gang, Mourinho og Klopp mødes i en betydende kamp.

ANDRE POINTER FRA TIPSBLADET 11. DECEMBER 2015

• I Louis Van Gaals første saeson i Manchester United havde han fået klubben tilbage i Champions League. I sin anden saeson røg han og holdet ud af turneringe­n i gruppespil­let. Manchester United tabte 3-2 i Wolfsburg og blev derfor overhalet af PSV. ”I øjeblikket kan jeg ikke forsvare mig, for vi er ude af Champions League, og alle ord, jeg siger, er forkerte. Hvis man ser på fakta, kom vi laengere i Capital One Cup, vi kvalificer­ede os til Champions League, vi har spillet en masse kampe og er stadig i en god position i ligaen. Faktum er, at vi er bedre end sidste år,” sagde Van Gaal.

• AaB’s Rasmus Würtz havde nået en milepael. I en 2-0-sejr over Viborg havde han fået et gult kort, og de fire strafpoint, det havde medført, betød, at han havde sat ny Superliga-rekord med i alt 456 af slagsen. ”Ih, hvor er jeg stolt!” lød anførerens spontane reaktion. ”Det er også et udtryk for, at jeg har spillet rigtigt mange kampe. Det kraever det jo, før man kommer op på de højder... Jeg spiller en position, hvor der engang imellem skal tages lidt fra. Der har vaeret nogle dumme advarsler indimellem, der har vaeret et par fejlkendel­ser, og så har der vaeret nogen, der har vaeret gode nok.”

• Tipsbladet havde interviewe­t Brentfords Lasse Vibe, som senest havde vaeret på forsiden af avisen et år forinden. Dengang havde han i en landskamp mod Armenien leveret et godt indhop, og derfor blev han i Tipsbladet praesenter­et som ”Danmarks Plan B”. Efter udgivelsen havde han, igen som indskifter, scoret til 1-1 mod Albanien for Morten Olsens landshold. Men nu var han blevet overhalet af både Yussuf Poulsen og Pione Sisto, så på et år var han gået fra at vaere en vigtig joker til end ikke at vaere i truppen. Tipsbladet spurgte, hvad var sket med Plan B: ”Den blev til Plan Å,” grinede Vibe.

 ??  ??
 ??  ?? José Mourinho og Joe Cole. Foto: Carl De Souza/Ritzau Scanpix
José Mourinho og Joe Cole. Foto: Carl De Souza/Ritzau Scanpix
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark