Ekstra Bladet - Tipsbladet

”DET ER SØDT AF DEM, AT DE VIL STEMME PÅ MIG”

-

Iganske overbevise­nde stil har Robert Skov vundet titlen som Efterårets Profil med 60 ud 65 mulige stemmer. Ståle Solbakken måtte ikke stemme på ham, men samtlige af de 13 resterende traenere havde ham på deres liste, og 10 af dem valgte Skov som etter. ”Det havde jeg ikke lige regnet med. Det er overrasken­de og vildt, og det er sødt af dem, at de vil stemme på mig. Som spiller tror jeg ikke, man taenker så meget over at imponere modstander­nes traener, men her er det jo dem, der bestemmer, og det er dejligt at få et anerkenden­de klap på skulderen. Det saetter jeg pris på,” siger Robert Skov.

Der har vaeret masser af haeder i denne saeson, hvor silkeborge­nseren ni gange har vaeret på Ugens Hold, to gange er blevet Månedens Spiller og er den hurtigste spiller nogensinde til at nå 15 saesonmål for FC København. Men det betyder ikke, at det er ligegyldig­t, når der kommer endnu en udmaerkels­e.

”Det betyder noget. Jeg arbejder ikke hårdt for at få individuel haeder. Jeg arbejder hårdt for mine holdkammer­ater og klubben, og jeg prøver at få de resultater, der kraeves, men selvfølgel­ig er det et stort klap på skulderen, og de titler, jeg har fået, har vaeret fede. Det er anerkendel­se af at gøre det godt, og det ville vaere traels, hvis det var den anden vej. Det er superfedt, og jeg tager bare det hele med, suger det ind, men hviler ikke på laurbaerre­ne, fordi det er gået godt, for jeg har stadig mange ting, jeg skal blive bedre til.”

 ??  ?? Før kampen mod Esbjerg i weekenden, overrakte Niels-Christian Holmstrøm Robert Skov prisen som Månedens Spiller i Superligae­n for november. Det er anden måned i traek, FCK’eren vinder. Foto: Anders Kjaerbye/Ritzau Scanpix
Før kampen mod Esbjerg i weekenden, overrakte Niels-Christian Holmstrøm Robert Skov prisen som Månedens Spiller i Superligae­n for november. Det er anden måned i traek, FCK’eren vinder. Foto: Anders Kjaerbye/Ritzau Scanpix

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark