Ekstra Bladet - Tipsbladet

ÅRETS HOLD I ’O BRASILEIRíO’ 2018

-

månedsløn. Det har fået eksempelvi­s det colombians­ke fodboldfor­bund på banen. De mangler jo en mand til at styre James Rodríguez & Co. ved naeste års Copa América og frem mod VM i 2022. Det kunne måske vaere interessan­t for Scolari med endnu et landstraen­erjob. Han prøvede det med succes ved VM i 2002, hvor det blev til guld, mens gulvtaeppe­t til gengaeld blev flået vaek under ham ved slutrunden i Brasilien 12 år senere.

Semifinale­nederlaget til Tyskland svier stadigt, og måske lyder det ikke så attraktiv at skulle turnere rundt i Brasilien i godt en måneds tid med det colombians­ke landshold for hele tiden at skulle høre om 7-1-massakren. Men omvendt har Scolari ikke vaere bange for udfordring­er. Mange havde kategorise­ret ham som en, der havde udløbet sidste salgsdag. Det viste sig så bare ikke at vaere sandt. Han selv formulerer det på denne måde til Estadão efter, at mesterskab­et var kommet i hus:

”Jeg er ikke en foraeldet traener. Jeg er ikke den bedste, men jeg er heller ikke den dårligste. Jeg er en god traener, og jeg har mine metoder lige som alle andre.”

Og så kan vi lige slutteligt tilføje, at det er nogle metoder, som de er meget glade for i Palmeiras. OPSTILLING: 4-2-2-2 MARCELO LOMBA RODRIGO DOURADO GABRIEL BARBOSA Som saedvanlig­t dukkede der nogle spaendende unge spillere op i løbet af dette års turnering. Titlen som ’Årets åbenbaring i Serie A’ gik til den 21-årige Pedro, der nåede 10 mål i 19 kampe i ligaen for Fluminense. Angriberen fik desvaerre spoleret sin saeson af en korsbåndsk­ade på et tidspunkt, hvor han var i en forrygende form og netop havde fået en belønning i form af en udtagelse til det brasilians­ke landshold. Pedros fremragend­e evner som afslutter og opspilssta­tion var allerede blevet bemaerket af flere udenlandsk­e klubber, hvoraf Bordeaux havde lagt et konkret bud på 8,5 millioner euro for den talentfuld­e forward. Vi skal selvfølgel­ig også naevne Lucas Paquetá fra Flamengo, midtbanesp­illeren, hvis kvaliteter fik Milan til at laegge 35 mio € for det 21-årige talent. Vi kommer heller ikke uden om Everton, der ligesom Lucas Paquetá kunne glaede sig over at få landsholds­debut i 2018. Den lynhurtige Grêmio-angriber skulle vaere på blokken i flere klubber, herunder Manchester City. Vi burde måske også have naevnt Vinícius Júnior fra Flamengo, men han benyttede sin 18-års fødselsdag den 12. juli til at pakke kufferten for at traede til i storklubbe­n Real Madrid, der har betalt 45 millioner euro for verdens bedste spiller i årgang 2000.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark