Ekstra Bladet - Tipsbladet

JESPER HERHOLTS FAVORITTRØ­JE

-

”Jeg har mange. Det er naesten det vaerste spørgsmål, du kunne stille mig. Hvordan skal jeg kunne hive en frem? Jeg har en Diego Maradona-trøje, som jeg købte for ikke så laenge siden. Det er fra hans Barcelona-tid fra en kamp mod Anderlecht, hvor han byttede med Morten Olsen.”

”På Viaplay kører nogle programmer, der hedder Trøje TV. Dem skal man se, hvis man bare interesser­er sig en smule for fodboldtrø­jer. Det er Rasmus Lund, der har nogle forskellig­e spillere i studiet, hvor de har taget nogle trøjer med, og så snakker de om kampene og betydninge­n af dem. Det er super sjovt. Man sidder jo også og bliver helt opstemt, hvis de hiver en Tottenham-trøje frem fra en Europa Cup-finale. Det gjorde Per Frimann blandt andet, men han hev også en trøje frem fra den her Europa Cup-kamp mod Barcelona.”

”Han fortaeller, at han fandeme gerne ville have haft Maradonas, men Frimann var en ung knaegt, og Maradona kendte ham ikke. Men Maradona vidste godt, hvem Morten Olsen var, så de byttede trøjer. De lavede så naeste program, hvor de via Frits Ahlstrøm fik fat i Morten Olsen, der åbnede op for sin trøjesamli­ng. De kiggede på alle trøjerne, og der dukkede Maradona-trøjen op.”

”Så gik der et halvt år mere, og så dukker den Maradona-trøje så op på markedet, fordi Morten Olsen har sat sin samling til salg. Han har sat hele balladen til salg via en agent, og så dukker den op. Min ven Morten blev kontaktet omkring alle de her trøjer, og så ringede han til mig og spurgte, om jeg var interesser­et. Og det var jeg så. Du må ikke spørge mig, hvad den kostede.”

 ?? Foto: Ron Frehm/Ritzau Scanpix ??
Foto: Ron Frehm/Ritzau Scanpix

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark