Ekstra Bladet - Tipsbladet

Tottenham - Wolverhamp­ton, 1 (0-1) 2,08 @ NORDICBET

-

Tottenham har fundet storformen i december, der ellers blev indledt med et 2-4-nederlag til de evige rivaler fra Arsenal. Med fem sejre i de følgende fem kampe samt en målscore på 17-3 har Spurs taget revanche, hvilket blandt meget andet skyldes et glimrende samarbejde mellem Harry Kane og Christian Eriksen, som nåede sin 18. assist til topscorere­n i 5-0-sejren over Bournemout­h på Boxing Day.

En anden faktor i Tottenhams succes er den brede trup. Mauricio Pochettino har således anvendt hele 26 spillere hidtil i denne saeson, hvilket ikke overgås af noget hold i Premier League. Og det står i skaerende kontrast til netop lørdagens modstander i Wolverhamp­ton, som blot har haft 18 mand i aktion denne saeson.

Det kan vise sig dyrebart i en periode af saesonen, hvor kampene falder taet. Og når Wolves samtidig har tabt fire af syv kampe med mindst to mål, mens Tottenham har vundet fire af seks hjemmekamp med mere end ét overskyden­de mål, så traekker det op til en komfortabe­l hjemmesejr her. Det sidste argument er nemlig Spurs’ suveraene statistik mod raekkens midterhold, som man har besejret i samtlige af de sidste 10 hjemmekamp­e – hvor af otte er vundet med mere end ét mål. Odds 2,08 på en sikker hjemmesejr får derfor et skud.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark