Rangers - Celtic, Beg­ge hold sco­rer 1,87 @ BETFAIR

Ekstra Bladet - Tipsbladet - - FEINSCHMECKER -

Der er me­get me­re end blot po­int på spil, når Rangers og Celtic luk­ker året i skotsk fod­bold med det, der na­e­sten al­tid vi­ser sig at va­e­re en un­der­hol­den­de kamp. Celtic er fa­vo­rit­ter mod ska­des­pla­ge­de Rangers, som til gen­ga­eld får fuld op­bak­ning fra godt 50.000 til­sku­e­re.

Rangers har sco­ret mål i 9 af 10 hjem­me­kam­pe i den­ne sa­e­son, mens Celtic og­så vi­ser fin form med 19 scor­in­ger i syv ude­kam­pe fra star­ten af ok­to­ber og frem. Ons­dag af­ten score­de Al­fredo Mo­re­los for Rangers, mens Scott Sin­clair og Od­son­ne Edou­ard var på plet­ten for Celtic. For­men er med an­dre ord god hos de to hold far­lig­ste an­grebs­vå­ben.

La­eg der­til at Rangers har ind­kas­se­ret mål i 6 af de sid­ste 8 hjem­me­kam­pe, mens Celtic har luk­ket he­le seks mål ind i de sid­ste tre kam­pe på frem­me­de ba­ner. Beg­ge hold har sco­ret i 5 af de sid­ste 6 ind­byr­des op­gør på Ibrox, og od­ds 1,87 på en gen­ta­gel­se af det fa­eno­men vir­ker som et vel­be­talt spil fra årets sid­ste – og ud­valgs­ma­es­sigt be­gra­en­se­de – spilwe­e­kend.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark

© PressReader. All rights reserved.