Ekstra Bladet - Tipsbladet

Andre pointer fra Tipsbladet 10. januar 1986

-

3. divisionsk­lubben OKS havde store planer: Klubben var ikke tilfreds med Odense Stadion og ville bygge en ny hjemmebane med plads til 15.000 tilskuere på overdaekke­de pladser. ”OKS er tidligere gået utradition­elle veje i økonomiske spørgsmål. Et underskud i den profession­elle afdeling på en kvart million er for eksempel blevet ryddet af vejen takket vaere heldige aktiespeku­lationer på det japanske marked,” berettede Tipsbladet.

DBU havde lavet en aftale med et colombians­k tv-selskab forud for VM i Mexico. Det danske landshold ville få to ugers ophold i Colombia lige før slutrunden betalt af selskabet, hvis danskerne spillede et par tv-transmitte­rede traeningsk­ampe. ”Kendskabet til dansk fodbold på de kanter er ikke stort, men DBU har lovet at sende tv-klip fra de danske kvalifikat­ionskampe, og det skulle nok kunne skaerpe interessen og skaffe det danske landshold op mod en snes millioner ekstra fans før VM,” skrev Tipsbladet.

Også belgierne var i gang med at forberede VM. Og det indebar blandt andet, at spillernes koner og kaerester skulle flyves med til Mexico. ”Belgien har bitre, historiske erfaringer for, at uden ”de bedre halvdeles” tilstedeva­erelse er der øget risiko for aevl og kaevl i VM-lejren. Det gik helt galt for belgierne, sidst Mexico var vaertsnati­on for slutrunden i 1970 (…) Langt fra hjemmet og i et fjernt, fremmed land gik spillerne hinanden på nerverne og blev i den sidste ende overmandet af et akut tilfaelde af lejrkuller. ”De røde djaevle” gik i kløerne på hinanden i stedet for modstander­ne, og resultater­ne blev derefter,” skrev Tipsbladet. (Stan)

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark