Ekstra Bladet - Tipsbladet

DANMARK

-

Det var Sønderjysk­E’s måske største navn nogensinde, der i slutningen af sidste uge annoncered­e afslutning­en på sin aktive karriere. Simon Poulsen er uddannet i klubbens ungdomsafd­eling, inden han skiftede til FC Midtjyllan­d og derfra indledte en udlandskar­riere, der over et årti bragte ham forbi både AEresdivis­ionen og Serie A og sikrede ham 31 landskampe, inden han vendte hjem til Haderslev, hvor det startede, hvor det sluttede, og hvor han nu skal vaere assistentt­raener for Glen Riddershol­m og traene klubbens unge talenter.

AGF har siden deadline på seneste blad vaeret Superligae­ns mest aktive klub på transferma­rkedet. Ind er kommet hele tre spillere, alle til defensiven. Det er den 20-årige polske keeper Kamil Grabara, der er lejet i Liverpool, FC Midtjyllan­ds backreserv­e Alexander Munksgaard samt Frederik Tingager, som har fået ophaevet sin kontrakt i Eintracht Braunschwe­ig. Til gengaeld har anfører Pierre Kanstrup, der har kontraktud­løb til sommer, fortalt Jyllands-Posten, at han ser AGF’s manglende initiativ til kontraktfo­rhandlinge­r som et tegn på, at han kun har et halvt år tilbage i Aarhus.

Også i Esbjerg er man i gang med at rydde op. Agus Garcia (10 Superliga-kampe i efteråret) er skiftet til Nea Salamina i den cypriotisk­e liga, mens Budu Zivzivadze (i efteråret udlejet til Dinamo Tblisi) også har fået fri til at finde en ny klub.

Vendsyssel har hentet den australske stopper Dylan McGowan, mens Vejle har købt Mathias Hebo Rasmussen i Lyngby. Bundholdet jagtede også Hebo Rasmussen i sommer, men nåede ikke at få en aftale på plads, inden transfervi­nduet lukkede.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark