Ekstra Bladet - Tipsbladet

SILKEBORG SIKREDE SIG POINT

-

Da Tipsbladet i sidste uge besøgte Silkeborg efter fire nederlag i de fire første runder, var der optimisme i Søhøjlande­t, for både spillere og traener sporede fremgang i spillet – så manglede resultater­ne bare.

I den jagt var sidste weekends modstander den vaerst taenkelige, for Silkeborg havde ikke fået point i Farum siden november 2009. Midtjydern­e slap dog for et traels jubilaeum, for det blev 2-2 mod FC Nordsjaell­and i søndag eftermidda­gs tidlige kamp.

For første gang i saesonen kom Silkeborg foran og det endda med to mål, da Shkodran Maholli og Mads Kaalund sørgede for en 2-0-føring ved pausen. Hjemmehold­et fik dog udlignet, og Silkeborg udnyttede ikke den enorme mulighed for en sejr, der faldt i tillaegsti­den, da Kian

Hansen lavede straffespa­rk og blev udvist. Ronnie Schwartz braendte.

”Vi havde selvfølgel­ig gerne vundet i dag, når nu chancen var så stor. Men vi er også glade for vores første point. Jeg kan sagtens få øje på det positive på trods af det braendte straffespa­rk i overtiden. Vi spiller klogt og gør det godt. Jeg ser en klar tegning til noget, hvor vi vil kunne gøre det svaert for vores modstander­e.”

”Vi ved godt, at vi leverede en god praestatio­n i dag. Kigger man på denne kamp og den vi spillede i søndags mod Hobro, så lykkedes vi langt hen ad vejen med det, vi gerne ville. Det var i begge kampe fodboldfag­ligt i orden. Mod FC Nordsjaell­and havde vi muligheder, og hvis vi havde vaeret lidt mere cool på bolden, havde vi også skabt endnu mere,” sagde Kent Nielsen til Silkeborgs hjemmeside.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark