Ekstra Bladet - Tipsbladet

ANTOINE GRIEZMANN

-

ANTOINE GRIEZMANN

Pris: 896.000.000 kr.

Med et års forsinkels­e er verdensmes­teren skiftet fra Atlético Madrid til Barcelona. Sidste år indspilled­e Griezmann på lettere selvhøjtid­elig vis videoen ”La Decisión”, Beslutning­en, hvori han overvejede fremtiden og interessen fra Barcelona. Til sidst kom han frem til, at han ville blive i Atlético. Dengang lignede det en karrierede­finerende beslutning – men mindre et år senere vendte han på en tallerken og sagde denne gang ja, da Barcelona genoptog sin interesse. Med købet af Griezmann håber Barcelona, at de nu har fundet den rette spiller til at udfylde venstrekan­ten i angrebet ved siden af Luis Suárez og Lionel Messi. Trioen har dog ikke vaeret på banen samtidig i testkampen­e, for Messi og Suárez stødte begge senere til efter Copa América, og Messi blev laegskadet, inden han nåede at komme i kamp og er nu tvivlsom til saesonstar­ten. Selv har Griezmann ikke vist det store i opstarten, men i den sidste testkamp mod Napoli fik han dog scoret sit første mål siden skiftet.

Barcelona har fået en spiller, der kender La Liga ud og ind, men Griezmanns navn var varmere for tre år siden, da han blev topscorer ved EM i Frankrig og med tredjeplad­sen i det års afstemning om Guldbolden positioner­ede sig som den bedste uden for den urørlige duo Messi og Cristiano Ronaldo.

De sidste par saesoner har han ikke helt ramt det samme niveau for Atlético, og ved VM sidste år var han knap så iøjnefalde­nde som ved EM. Til gengaeld viste han sig som en vigtig holdspille­r, mens Kylian Mbappé løb med de fleste overskrift­er. Den indstillin­g kan blive nødvendig for Griezmann, hvis han skal få den succes, som hverken Ousmane Dembélé eller Philippe Coutinho har opnået som Neymar-afløsere i Barcelona.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark