Ekstra Bladet - Tipsbladet

EDEN HAZARD

-

EDEN HAZARD

Pris: 746.000.000 kr.

I flere år har det ligget i luften, at belgieren en dag ville ende i Madrid, og med blot et år tilbage af kontrakten i Chelsea var det oplagt, at det skete denne sommer. Hazard er det mest bemaerkels­esvaerdige Real Madridkøb siden James Rodríguez i 2014, og omkring 50.000 mennesker mødte op på Santiago Bernabéu til praesentat­ionen af ham i juni.

Et år efter at Cristiano Ronaldo forlod klubben, er det nu op til Hazard at vaere den store stjerne i Real Madrids angreb. Som 28-årig med syv saesoner i Chelsea bag sig har han erfaringen, og han forlod England som en af de absolut bedste spillere i Premier League. Men der var også udfald undervejs: Fra 2015 til 2016 gik der naesten et år uden et eneste Hazard-mål i Premier League, og hans forhold til José Mourinho var svingende i portugiser­ens anden periode som Chelsea-manager. Mourinho så skeptisk på Hazards indstillin­g og villighed til at arbejde defensivt i holdets tjeneste.

De første indtryk af Eden Hazard i Real Madrid-trøjen var ikke overbevise­nde, og de spanske medier noterede, at han lod til at baere rundt på lidt for mange kilo efter sommerferi­en. Men i sidste uges testkamp mod Red Bull Salzburg blev belgieren matchvinde­r med en flot scoring. I den kamp havde Zinédine Zidane aendret sin formation drastisk, og i den følgende kamp mod Roma gentog han den nye 3-5-2-opstilling. I den formation var Hazard placeret i angrebet ved siden af Karim Benzema, og nu er det store spørgsmål, om Zidane holder fast i 3-5-2 til premiereka­mpen i Vigo mod Celta lørdag eftermidda­g, hvor Hazard får sin officielle debut som den nye galáctico i Real Madrid.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark