Ekstra Bladet - Tipsbladet

HORSENS VANDT VITALT BUNDOPGØR

-

Horsens scorer for lidt, skifter for meget ud i truppen og er i krise i bunden af en Superliga, hvor tre hold rykker direkte ud. Tipsbladet stillede skarpt på problemern­e i AC Horsens, der både i foråret og i efteråret har fået få point og har haft svaert ved at score mål. Sammenlign­et med weekendens modstander Hobro, der har Pål Alexander Kirkevold, Edgar Babayan, Emmanuel Sabbi samt et par habile ekstra folk i form af Julian Kristoffer­sen og Imed Louati, har det vaeret svaert at se, hvor målene skulle komme fra i Horsens, nu hvor hverken Nicolai Brock-Madsen eller Jannik Pohl har fået gang i målscoring­en, så ud over at vaere sidste kamp forud for uddelingen af første pulje tv-penge og for at undgå den tredje og sidste nedrykning­splads, var det også en potentielt toneangive­nde kamp for resten af efteråret.

Svaret kom sådan set ikke mod Hobro, men til gengaeld slog forsvarssp­illeren Malte Kiilerich til med en fin halvflugte­r ti minutter efter pausen.

”Sådan et mål kommer én gang ud af 100, men jeg kan godt gøre det til en vane. Det ville vaere dejligt,” sagde Kiilerich efterfølge­nde på TV3Sport om afslutning­en på en dag, hvor angriberne Brock-Madsen og Pohl ikke fik nogen af deres tre afslutning­er inden for rammen.

Ti scoringer i de 13 første runder af grundspill­et er stadig alt for lidt, men med vitale bundkampe mod Lyngby, Esbjerg og Silkeborg på menuen i de naeste 15 dage får østjyderne naeppe en bedre mulighed for at komme i gang, tre kampe hvor de også kan tage afslutning­s-statistikk­en på 16-7 mod Hobro med sig.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark