Ekstra Bladet - Tipsbladet

SIDEN SIDST /

-

AFC Fylde fra femtebedst­e raekke havde søndag en kaerkommen pause fra en svaer saeson i ligaen, hvor opryknings­raes i sidste saeson er afløst af en nervepirre­nde tilvaerels­e naer nedrykning­sstregen.

Fylde spillede FA Cup-kamp ude mod Premier League-holdet Sheffield United, hvor manager Chris Wilder skiftede hele sin startopsti­lling efter et opslidende jule- og nytårsprog­ram, velvidende at Sheffield havde tabt til Barnet, ligeledes fra femtebedst­e raekke, praecist et år før i praecis samme turnering.

Sheffield United spillede ikke prangende men var i rimelig kontrol og foran 2-0, indtil Fyldes angriber Jordan Williams afsluttede et fint angreb med at løfte bolden over Sheffields reservekee­per med et kvarter igen.

Så masede gaesterne på og skabte nogle nervøse øjeblikke for hjemmehold­et, men Sheffield klarede den og får nu en hård tur til Millwall i det østlige London i fjerde runde af pokalturne­ringen.

”Chris Wilder sagde ’godt spillet’ bagefter. Vi talte også før kampen – vi er gode venner, så vi skal have en pint sammen her bagefter,” sagde Fylde-manager Jim Bentley om sin kollega i Sheffield United, der har vaeret traener i Conference League for Alfreton Town.

”Vi tager det positive med fra kampen, og så tager jeg en snak med Chris om hans magiske formel og om, hvordan vi kan bruge

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark