Ekstra Bladet - Tipsbladet

Cagliari – AC Milan, João Pedro scorer 2,87 @ BET365

-

Serie A åbner for 19. spillerund­e med en af weekendens mest interessan­te kampe, når Cagliari tager imod kriseramte AC Milan, som åbnede året med en 0-0-kamp hjemme mod Sampdoria. Få uger inden gik AC Milan på juleferie med et 0-5-nederlag ude til Atalanta. Dermed har Rossoneri indkassere­t 13 mål i de sidste syv udekampe, hvor man blot én gang er lykkes med at holde målet rent.

Over for det står Cagliari, som blot har fået et enkelt point ud af de sidste fire kampe. Tre af disse har dog vaeret på udebane, mens sardiniern­e er anderledes skarpe på hjemmebane. Her har man scoret 15 mål alene i de sidste fem kampe, mens man ikke siden premierene­derlaget på 0-1 til Brescia har forladt Sardegna Arena uden at score.

Det skyldes ikke mindst João Pedro, der må betegnes som en af Europas mest effektive spillere. Brasiliane­ren står således noteret for mindre end ét skud på mål per kamp i denne saeson, men har ikke desto mindre nettet 11 gange, hvilket er nok til en fjerdeplad­s på topscorerl­isten i Serie A.

João Pedro er isaer skarp på hjemmebane, hvor han har vaeret på pletten med fem mål i de sidste fire kampe, mens det er blevet til otte kasser i de sidste ni Serie A-kampe ude såvel som hjemme. De flestes øjne vil sikkert vaere rettede mod Zlatan Ibrahimovi­c søndag eftermidda­g i Cagliari, men jeg saetter mine penge på hjemmehold­ets topscorer, som blot er to scoringer fra at tangere sin hidtil mest målrige saeson i Serie A, hvor han i 2015/16 nettede 13 gange.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark