Ekstra Bladet - Tipsbladet

KAMPDAG LØRDAG 11. JANUAR – SPILSTOP KL. 15.55

-

1 MANCHESTER U - NORWICH England Premier League lørdag kl. 16.00

Det er ikke let at blive klog på United i denne saeson! Først to glimrende indsatser med sejre over Newcastle og Burnley, for så at vaere helt håbløse på Emirates mod Arsenal. Norwich er helt som forventet ved at blive haegtet af i bunden. Forsvaret har simpelthen ikke klasse til Premier League, og det koster mange point i slutfasen af kampene. Jeg tror The Red Devils igen viser en positiv indsats mod den beskedne modstand.

2 CHELSEA - BURNLEY England Premier League lørdag kl. 16.00

Chelsea var på vej mod 3 gode point ude mod svaert spillede Brighton, men et drømmemål i slutminutt­erne af Brighton’s Jahanbakhs­h (prøv at udtale det!) kostede 2 vigtige point i topstriden. Burnley inkassered­e sit tredje liganederl­ag i traek efter en elendig indsats hjemme mod Aston Villa. Selvom det unge Chelsea-hold fortsat har nogle udsving, tror jeg meget på 3 point til hjemmehold­et på Stamford Bridge.

3 LEICESTER - SOUTHAMPTO­N England Premier League lørdag kl. 16.00

Efter et par ventede nederlag til Liverpool og Manchester C, der viste at Leicester endnu ikke kan stå distancen mod de allerbedst­e, er Schmeichel & Co. hurtigt kommet tilbage på rette vej. Southampto­n er et hold i klar fremgang, og jeg bliver ikke helt overrasket, hvis danskerhol­det fra sydkysten også henter nye point på King Power Stadium.

4 EVERTON - BRIGHTON England Premier League lørdag kl. 16.00

Everton har helt klart løftet niveauet efter Carlo Ancellotti’s ankomst, og de var bestemt ikke dårlige i 1-2 nederlaget hos Manchester C. Derimod var pokalneder­laget til Liverpool’s reserver en gevaldig begmand, der kan have kostet noget ellers nyvunden selvtillid. Brighton yder altid en solid indsats, og modsat sidste saeson bliver det nu også til en del point på udebane. 1X skal raekke langt.

5 WOLVERHAMP­TON - NEWCASTLE England Premier League lørdag kl. 16.00

Wolverhamp­ton ydede en fortraeffe­lig indsats på Anfield mod Liverpool, og var direkte uheldige med ikke at hente det ene point. Det blev straks fulgt op med endnu et udebanened­erlag til et nyfødt Watford. Nu er det så på tid med en hjemmesejr til de ellers stabile ulve mod Newcastle, der slet ikke kan få noget til at fungere for tiden efter 3 klare nederlag i streg.

6 BARNSLEY - HUDDERSFIE­LD England National League lørdag kl. 16.00

Med en sejr kan Barnsley få lidt kontakt med bundrivale­rne Huddersfie­ld. Det er der bestemt også en god chance for, da Barnsley den sidste måned har løftet niveauet markant, og specielt hjemme går det fremragend­e med 8 point i de sidste 4 kampe. Heriblandt overbevise­nde sejre mod Queens PR og Hull. Huddersfie­ld slider trods formforber­ingen fortsat en del på fremmed graes, og jeg tror det højst bliver til et enkelt point til gaesterne.

7 BLACKBURN - PRESTON England National League lørdag kl. 16.00

Det taette juleprogra­m var hård ved disse klubber, da ingen af dem lykkedes at vinde, hvilket betyder de for en stund har mistet kontaktet til toppen. Saesonen er imidlertid lang, så det kan slet ikke afvises de alligevel kan nå med i play-off. Preston var i november og noget af december et af de staerkeste hold i raekken, men de har i de sidste kampe set skidt ud, hvorfor Blackburn får u-tegnet.

8 CHARLTON - WEST BROMWICH England National League lørdag kl. 16.00

En gentagelse af Fa cup mødet i lørdags og igen med West Bromwich som forholdsvi­s stor favorit. Jeg tror da også klart mest på en ny udesejr, men det skyldes mest, at Charlton trods en god 3-2 sejr over formsvage Bristol C 2. juledag ligner et hold, der kan få svaert ved at undgå nedrykning. West Bromwich overbevise­r ikke for tiden, men er klassen bedre og har fortsat sammen med Leeds et solidt forspring i toppen af raekken.

9 HULL - FULHAM England National League lørdag kl. 16.00

Hull er umulige at forudse i denne saeson. Veksler mellem fornemme praestatio­ner og så dårlige, at man har svaert ved at tro det er samme mandskab. Hjemmehold­et er kun 3 point efter dagens modstander, og kan altså tage steppet op i play-off zonen med en sejr, hvilket burde vaere motivation nok for de svingende Hull-spillere. Fulham kan på en god dag slå alle hold i raekken, også på udebane.

10 LEEDS - SHEFFIELD W England National League lørdag kl. 16.00

Lige som man troede Sheffield W var på vej ned i et formdyk, overrasked­e onsdagshol­det ved ude at besejre Brighton fra Premier League. Godt nok et Brighton, der ikke var i staerkeste opstilling, men alligevel et bemaerkels­vaerdigt resultat. Leeds topper Championsh­ip, og rykker med stor sandsynlig­hed op, men de har faktisk kun vundet 1 ud af de sidste 5 kampe, så jeg garderer for at gaesterne igen overrasker.

11 MIDDLESBRO­UGH - DERBY England National League lørdag kl. 16.00

To hold i klar fremgang. Middlesbro­ugh så forfaerdel­ige ud i første halvdel af saesonen, og katastrofe­n lurede. Nu har hjemmehold­et imidlertid endelig fået styr på spilkoncep­tet og specielt defensiven, hvilket har givet 4 ligasejre i traek. Derby ser ud til at have fået et løft med ankomsten af legenden Wayne Rooney, og er ligeledes på vej vaek fra bundregion­en.

12 READING - NOTTINGHAM F England National League lørdag kl. 16.00

Reading er lige nu det mest formstaerk­e hold i Championsh­ip, og hjemmehold­et har kun lukket et enkelt mål ind i de sidste 5 kampe. Trods fjerdeplad­sen og 3 sejre i traek fastholder jeg, at Nottingham F har overpraest­eret voldsomt og konstant har marginaler­ne på sin side. Eksempelvi­s havde de i sidste hjemmekamp mod Blackburn kun bolden 36 % af tiden, men vandt alligevel 3-2.

13 STOKE - MILLWALL England National League lørdag kl. 16.00

For første gang i denne saeson har Stoke forladt de 3 nedrykning­spladser, og det vil da også vaere sensatione­lt, hvis sidste saesons Premier League hold straks rykker endnu en raekke ned. Millwall er i knaldform, og har kun tabt 1 ud af de sidste 11 kampe. Nu kan man pludselig drømme om en plads i play-off. Jeg stoler slet ikke på Stoke endnu, så der skal ikke spares på garderinge­rne.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark