Ekstra Bladet - Tipsbladet

FREM TABER SKRIDT I TOPKAMPEN

-

Selv om Frem-spillerne tog til Nordjyllan­d allerede om fredagen for at vaere helt klar til den vigtige topkamp i Pandrup mod Jammerbugt lørdag klokken 13.00, hjalp det ikke Valby-holdet til sejr i det vigtige opgør. Tvaertimod endte det med et nederlag på hele 5-2, men der var dog stadig positive ting at tage med tilbage i bussen for cheftraene­r René Henriksen og hans mandskab. For kampen var faktisk taettere, end cifrene antyder, og gaesterne havde mange chancer ifølge referatet på BK Frems hjemmeside. Så offensiven er i fortsat fremgang, mens den ellers normalt så staerke defensiv slog spraekker i lørdagens stride vestenvind på tvaers af kunstgraes­banen i det nordjyske.

Frem kom ellers foran 1-0 på mål af Lucas Balck, men i løbet af 20 hektiske minutter blev kampen vendt på hovedet. For mens Frem-debutanter­ne André Riel og Andreas Smed var lige ved og naesten med forsøg, der gik henholdsvi­s lige over og lige forbi, var Jammerbugt FC-spillerne anderledes traefsikre, og via et omdiskuter­et straffespa­rk og et par gode afslutning­er uden for feltet gik hjemmehold­et til pausen foran 3-1.

Det blev også 4-1 på en flot scoring af centerfors­vareren Nikolaj Lyngø, der som flere Jammerbugt­spillere har en fortid i AaB, men Frem fik hurtigt reduceret ved Andreas Smed, så kampen levede kortvarigt igen, indtil endnu et langskud denne gang ramte Frem-forsvarere­n Emil Schou på armen til advarsel nummer to og udvisning samt straffespa­rk nummer to til Jammerbugt FC, som igen blev sikkert udnyttet. Og så blev tempoet endelig daempet en smule i kampen, som endte med en sikker hjemmesejr, selv om André Riel havde et par behjertede forsøg til sidst.

Før kampen havde Frem-traener René Henriksen dog sagt i sidste uges udgave af Tipsbladet, at ingen ville hverken vinde eller tabe raekken uanset resultatet i Pandrup, og Frem er stadig med i toppen omend både B93 og Thisted også vandt udsatte kampe. Så det gaelder om at lave et godt resultat på lørdag, når Dalum kommer på besøg på Valby Stadion, hvis håbet om en overrasken­de Frem-oprykning skal bevares.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark