Ekstra Bladet - Tipsbladet

Kampdag lørdag 2. oktober – spilstop kl. 15.55

-

1 Brighton - Arsenal

England Premier League lørdag 18.30

Med den form Arsenal viste mod Tottenham, haelder jeg til, at de også slipper fra Brighton med tre point. Hjemmehold­et er imidlertid også i rigtig fin form, og deres indbyrdes historik mod ”The Gunners” indikerer stor jaevnbyrdi­g. Af de seneste otte opgør vandt begge tre gange.

2 Chelsea - Southampto­n

England Premier League lørdag 16.00

Chelsea vandt ingen af deres seneste to hjemmekamp­e, og det er sjaeldent, de går tre i traek uden sejr, men mod Southampto­n garderer jeg for muligheden. Saints virker klart som om, de har det bedst på udebane og de tabte i forvejen ingen af de seneste tre besøg på Stamford.

3 Leeds - Watford

England Premier League lørdag 16.00

Watford vandt deres seneste fire møder med Leeds, men Marcelo Bielsa kan i det mindste glaede sig over, at de opgør ligger mindst fem år tilbage. Spørgsmåle­t er dog, om noget aendrer sig i denne omgang. Jo laengere Leeds går uden sejr, jo mere kryber usikkerhed­en ind.

4 Burnley - Norwich

England Premier League lørdag 16.00

Norwich har nu tabt 16 Premier League kampe i traek. SEKSTEN! På udebane har de ni nederlag på stribe, hvori de scorede ét mål. Hvor i alverden skal troen snart komme på, at noget positivt kan lade sig gøre? Jeg går planken ud på, at Burnley tager saesonens første sejr.

5 Wolverhamp­ton - Newcastle

England Premier League lørdag 16.00

Er tiden inde for Newcastles første saesonsejr? Wolverhamp­ton har det helt tydeligt svaert på egen bane, og tabte eksempelvi­s deres seneste fire ligakampe her. Newcastle har ikke tabt en udekamp mod Wolves siden 1977. De har vaeret på Molineuz syv gange i mellemtide­n.

6 Birmingham - Nottingham Forest

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Det lader til at have fat mirakuløs virkning for Forest at få skilt sig af med manager Chris Hughton. Tre kampe senere har kastet syv point af sig, bla. via to udesejr. En staerk kontrast til Birmingham, der er løbet helt tør med ét point i fire kampe. Og nul mål i tre.

7 Bournemout­h - Sheffield United

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Begge klubber trak blankt i midtugens kamp, men Bournemout­h fik i det mindste stadig point. Det var lidt overrasken­de at se Sheffield United tabe i Middlesbro­ugh oven på de seneste ugers resultater. De vil vaere opsatte på revanche, men få hold vinder på Vitality Stadium.

8 Cardiff - Reading

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Da de to klubber sluttede august, lignede det en rigtig god saeson for Cardiff og det modsatte for Reading. En måned senere er alt vendt på hovedet. The Championsh­ip i en nøddeskal. Reading skal have chancen for point igen. De er uden nederlag i 11 opgør mod Cardiff.

9 Derby - Swansea

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Derby er røget på minuspoint på grund af rod i finanserne, men holder fanen imponerend­e højt. Ikke mindst på Pride Park, hvor de stadig er uden nederlag i denne saeson. Swansea imponerer ikke på udebane, hvorfor jeg holder på, at The Rams napper mindst ét point.

10 Hull - Middlesbro­ugh

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Middlesbro­ugh tog en flot skalp mod en nedrykker fra Premier League i midtugen, men kan de følge op mod en oprykker fra League One? Boro har ikke vundet to i traek siden april, men Hull er edderdrøne­mig i skidt form. Jeg nøjes med krydsgarde­ring.

11 Luton - Huddersfie­ld

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Pendulet svinger fortsat for Huddersfie­ld, der er oppe på 10 i traek uden uafgjort. Da de vandt i midtugen, går jeg planken ud på, at pendulet svinger modsat lørdag. Luton pulveriser­ede Coventry onsdag aften og er uden nederlag mod Huddersfie­ld i de seneste to saesoner.

12 Peterborou­gh - Bristol City

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Man skulle tro, Peterborou­gh har laert at forsvare. Efter totalt åbne sluser i saesonens første uger har de holdt rent bur i to hjemmekamp­e i traek. I midtugen mod formstaerk­e Bournemout­h som ikke mange holder til nul. De vinder dog stadig ikke ofte, så der tages højde for alt.

13 Queens Park Rangers - Preston

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Preston er uden nederlag i syv ligakampe, men det rykker ikke voldsomt i tabellen, når man de seneste fem gange traek spillede uafgjort. Måske lidt forandring venter på Loftus Road. North End vandt i hvert fald fire af deres seneste fem besøg her, og QPR svinger lidt.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark