Ekstra Bladet - Tipsbladet

OPTAKT: MOLDOVA - DANMARK

tart: Lørdag kl. 20.45 Spillested: Stadionul Zimbru, Chisinau Dommer: Ikke offentligg­jort endnu TV

-

Holdnyt: Moldova: Moldova har bare hentet et enkelt point i de hidtil seks VM-kvalifikat­ionskampe. Det var i allerførst­e runde, da Faerøerne kom på besøg hjemme i Chisinau. Det betyder også, at holdet ligger sidst i gruppe F med en målscore på minus 15.

Det er isaer det første opgør mod Danmark, der gør målscoren til grim laesning for moldovere. Selv om Danmark stillede op med naesten et helt hold af reserver, endte kampen 8-0 i Herning.

Senest tabte Moldova 2-0 til Østrig, 1-0 til Skotland og 2-1 til Faerøerne i september.

De fleste af holdets spillere optraeder til daglig i klubber i de upåagtede fodboldlan­de som Rumaenien, Hviderusla­nd eller hjemme i Moldova.

Karantaene: Ingen

Holdnyt: Danmark: Det danske landshold har gjort rent bord i VM-kvalifikat­ionen med seks sejre og seks kampe. Målscoren er imponerend­e 22-0. Holdet er på vej direkte mod VM i Qatar.

Danmark er faktisk så taet på at indløse billet til slutrunden, at landsholde­t kan gøre det allerede efter kampene mod Moldova og Østrig i denne landsholds­pause. Vinder Danmark begge opgør, er der intet at rafle om.

Landstraen­er Kasper Hjulmand må undvaere FC Barcelona-spilleren Martin Braithwait­e. Han er skadet og kommer hverken med til landskampe­ne i oktober eller de to sidste i VM-kvalifikat­ionen i november.

Derudover er Jonas Lössl også udeladt, efter han måtte rejse hjem fra den seneste samling med en skade. Christian Eriksen er foreløbig heller ikke tilbage på fodboldban­en efter sit hjertestop i sommer.

Til gengaeld er Jannik Vestergaar­d udtaget igen efter en skadespaus­e, og Kasper Dolberg var på banen for Nice i weekenden, efter han også havde døjet med en mindre skade.

Karantaene: Ingen

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark