Ekstra Bladet - Tipsbladet

Nordmakedo­nienTyskla­nd

-

Du skal se den: Fordi “Hansi” Flick har fået Tyskland på ret køl

Hold øje med: Om Nordmakedo­nien kan drille tyskerne igen

Tyskland og Nordmakedo­nien mødtes sidst den 31. marts i år, og det sluttede med en velsagtens historisk stor overraskel­se.

De undertippe­de nordmakedo­nere anført af angriber Goran Pandev formåede således at chokere fodboldver­denen og besejre “Die Mannschaft” på MSV-Arena i Duisberg, Tyskland, med slutresult­atet 2-1.

Siden er der sket meget, og nu skal Tyskland forsøge at få revanche.

Den mest markante forskel fra dengang er kommet på traenerpos­ten hos det tyske landshold. I marts var det nemlig Joachim Löw, der stod i spidsen for mandskabet, mens det nu er Hans-Dieter “Hansi” Flick.

“Hansi” Flick overtog tjansen ovenpå et skuffende EM for tyskernes vedkommend­e, men han har fået pustet lidt nyt liv ind i mandskabet. Hans første tre kampe har kastet tre sejre og en målscore på hele 12-0 af sig.

Der er samtidig blevet kastet nogle unge stortalent­er i aktion såsom angriber Karim Adeyemi fra RB Salzburg og midtbanesp­iller Florian Wirtz fra Bayer Leverkusen, der begge debuterede under sidste landsholds­samling. De er også med denne gang.

Også hos Nordmakedo­nien er der kommet nogle aendringer. Den 38-årige angrebsvet­eran Goran Pandev samt succestrae­ner Igor Angelovski stoppede efter EMslutrund­e, og Blagoja Milevski har fået landstraen­ertjansen. Han har endnu ikke tabt, men har ført Nordmakedo­nien til tre uafgjorte kampe hidtil.

Nordmakedo­nien må imidlertid tage til takke med en rolle som undertippe­de mod Tyskland, der som bekendt jagter revanche. Men nordmakedo­nerne har altså også tidligere overrasket mod netop “Die Mannschaft”.

 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ?? “Hansi” Flick skal give tyskerne revanche.
FOTO: RITZAU SCANPIX “Hansi” Flick skal give tyskerne revanche.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark