Ekstra Bladet - Tipsbladet

OPTAKT: VIBORG FF - SILKEBORG IF

Kampstart: Fredag kl. 19.00 Spillested: Energi Viborg Arena Dommer: Peter Kjaersgaar­d TV: TV3 Spo

-

Holdnyt: Viborg FF: De vandt 1. division, og den gode form er taget med ind i denne saeson, hvor Lars Friis' mandskab aktuelt er at finde på 10. pladsen. Selv om det måske ikke lyder prangende, har Viborg FF spillet fint og hentet 11 point i 11 kampe og vaeret konkurrenc­edygtige i langt de fleste kampe.

Senest var det opløftende, da man spillede 1-1 mod ude mod FC København.

Klubben har lukket lidt for mange mål ind i denne saeson - tredjefles­t - så det er helt sikkert her, at Lars Friis' fokus er på at blive bedre.

Når SIF kommer på besøg, skal VFF forsøge at revanchere det 1-4 nederlag, man fik tidligere i efteråret mod de rød-hvide. Dengang var Viborg sådan set fint med, men udnyttede ikke muligheder­ne, og så løb SIF med sejren.

Den seneste tid har Viborg FF vaeret uden Viborg FF har Mads Frederikse­n, Christian Wagner, Mads Søndergaar­d og Daniel Anyembe.

Karantaene: Ingen Holdnyt: Silkeborg IF: Mens VFF sluttede som vinder af 1. division, sluttede Silkeborg på andenplads­en og rykkede altså med op. Begge klubber har vist gode takter, men Kent Nielsens tropper står noteret for seks point mere end Viborg FF, og klubben er nummer fem.

Silkeborg har vaeret med i alle kampe på naer én, klubbens 0-3 nederlag i Herning til FC Midtjyllan­d.

SIF kommer til opgøret i Viborg med udfordring­er defensivt, da André Calisir ventes at vaere ude, og Joel Felix er tvivlsom til kampen. Det kan betyde, at det 18-årige forsvarsta­lent Alexander Busch får chancen fra start. Ude er også venstre back Milan Massop, og så er også angriber Alexander Lind ukampdygti­g. Heller ikke keeper Oscar Hedvall spiller.

Midtbanesp­illerne Andreas Oggesen og Mads Kaalund har også vaeret ude de seneste par kampe. Oggesen er dog tilbage i kamptruppe­n.

Karantaene: Ingen

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark