Ekstra Bladet - Tipsbladet

Holland - Tyskland

-

Du skal se den: Fordi det bliver en stjernespæ­kket affære

Hold øje med: Om “Hansi" Flicks vilde stime fortsætter

Joshua Kimmich. Memphis Depay. Thomas Müller. Virgil van Dijk. Kai Havertz. Frankie de Jong.

Ja, der vil være stjerner nok på banen, når Holland og Tyskland brager sammen i en testkamp tirsdag aften.

Der er godt nok “kun” tale om en venskabska­mp, men det gør det ikke til et mindre interessan­t opgør. Det er nemlig en chance til at se styrkeforh­oldet mellem to hold, der er blandt favoritter­ne, når der senere på året afvikles verdensmes­terskaber i fodbold i Qatar.

Af de to hold er Tyskland de største favoritter. Efter en skuffelse ved sommerens EM, hvor de blev sendt ud i ottendedel­sfinalerne, har de fået en ny træner i form af Hans-Dieter “Hansi” Flick, og han har fået vendt den tyske skude.

I syv kampe har “Hansi” Flick stået i spidsen for det tyske landshold, og hver gang er det endt med en sejr. De har endda en målscore på hele 31-2 i de syv kampe.

Det skal dog retfærdigv­is nævnes, at deres bedst rangerede modstander i de kampe var Rumænien, der er nummer 47 på FIFA’s verdensran­gsliste.

Nu står “Hansi” Flick og “Die Mannschaft” over for deres hidtil sværeste test i form af Holland, der er nummer 10 på FIFA’s verdensran­glist og derved er en plads foran Tyskland, der er nummer 11.

Holland skiftede ligeledes ud på trænerpost­en efter et skuffende EM. De fik 70-årige Louis van Gaal til at droppe pensionen og overtage landstræne­rposten Han har siden kvalificer­et holdet til efterårets VM, hvor han altså også vil lede “Oranje", og vandt fem af syv kampe i efteråret.

Formår Louis van Gaal og kompagni nu at stoppe “Hansi” Flicks tropper? Eller buldrer den tyske maskine bare videre? Det får vi svar på tirsdag aften.

 ?? FOTO: AP ?? Kan Thomas Müller stadige finde målet for Tyskland.
FOTO: AP Kan Thomas Müller stadige finde målet for Tyskland.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark