Ekstra Bladet - Tipsbladet

Vasalunds IF – FC Stockholm Internazio­nale Hjemmesejr Motala – Täby Hjemmesejr

-

ODDS 1.66 @BET365

seks runder af den nye sæson i den svenske 2. division nord, lå Vasalunds IF nummer 12 ud af de 16 hold i ligaen med blot én sejr. Stockholm Internazio­nale lå nummer fire med 10 point. Nu er der spillet 10 runder, og dem har Vasalunds IF udnyttet til fulde.

De har nemlig fået det optimale ud af at møde klubber, der nu ligger fra nummer otte og nedefter i tabellen. De vandt ganske enkelt alle fire. 12 point til kontoen og nu nummer tre. Stockholm Internazio­nale har i samme periode kun føjet tre yderligere point til kontoen.

Derfor ligger de nummer ni efter fire nederlag i fem kampe. De har endda kun mødt ét hold i denne periode, som ligger højere placeret end nummer otte i tabellen. Det kunne kun se ud som om, den indledende optimisme efter oprykninge­n er ved at være forduftet en kende. Jeg satser på hjemmesejr.

ODDS 1.90 @BET365

inden i sæsonen i den tredjebeds­te svenske række og det er som nat og dag at følge Motala. Fortsætter de sæsonen ud, som de er begyndt, skal vi have kasseappar­atet frem, for så kommer skillinger­ne til at vælte ind. Nu er fodbold jo desværre aldrig så simpelt, men tænk nu hvis…

Motala har spillet fem udekampe. De tabte hele banden. De har også spillet fem hjemmekamp­e. De blev alle vundet. Tager vi sidste sæson med, er de efterhånde­n oppe på 11 hjemmesejr­e i træk. De indkassere­de bare fire mål i disse 11 og aldrig mere end ét ad gangen.

Täby er ikke nær så forudsigel­ige, hvad hjemme og udebane angår, men vi ved, at de er på udkig efter en anstændig formkurve, som kan tage dem væk fra nedrykning­spladserne. De har blot noteret sig ét point i deres seneste seks kampe.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark