Ekstra Bladet - Tipsbladet

SILKEBORG IF

-

Status: Har penge til handler i jagten på succes i Europa samt overlevels­e

Største behov: En ny venstre back samt erstatning­er for det, man eventuelt mister i transfervi­nduet.

SIF har mange salgsbare spillere. Alene i forsvaret bør der være interesse for både Rasmus Carstensen og

Tobias Salquist, og så er der trioen i front med Sebastian Jørgensen, Nicolai Vallys og Nicklas Helenius. Alle kan blive solgt, men SIF har selv meldt ud, at man blot ønsker at sælge et par stykker.

Sportschef Jesper Stüker skal altså forsøge at være på forkant med mulige salg. Carstensen har man en mulig erstatning for internt i form af Oliver Sonne, men det er straks værre i front, hvor Søren Tengstedt dog viste gode prøver på sine kvaliteter, når han fik chancen som afløser for Sebastian Jørgensen, og hvor angriber Alexander Lind længe har været lovende, men dog også meget skadet i sidste sæson.

SIF skal sælge - det er en del af modellen - og der skal talenter frem. Det er bare en svær balance, når man samtidig vil være konkurrenc­edygtig og i sikker afstand fra nedrykning­sstregen.

Og så venter der måske også en opgave med at få udlejet nogle af de talenter, som man tidligere har givet chancen, men som grundet succesen i Superligae­n ikke har fået den. Oscar Fuglsang, Anders Dahl og Alexander Busch for at nævne nogle stykker.

SIF har tidligere rekruttere­t i 1. division - bedst symboliser­et ved Forårets Profil i Superligae­n, Nicolai Vallys, der blev hentet i FC Roskilde. Spørgsmåle­t er, om man igen ser et marked her.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark