Ekstra Bladet - Tipsbladet

Ventforet Kofu – JEF United Uafgjort + under 2.5 mål Ryukyu – V-Varen Nagasaki Begge hold scorer

-

ODDS 3.50 @BET365

Skulle man prøve at skyde weekenden i gang med dette lille hug fra distancen? Hjemmehold­et fra Kofu har spillet uafgjort i fem af deres seneste syv kampe. Fire af deres 10 hjemmekamp­e i denne sæson sluttede uafgjort. Alle i øvrigt 1-1, hvis man er rigtigt frisk og vil pønse på et ciffertips.

JEF United er heller ikke ubekendt med pointdelin­ger. I hvert fald ikke på udebane hvor tre af deres seneste seks kampe sluttede uafgjort. Og tror man på lidt mønstertip, har vi uafgjort i vente. Deres seneste seks udekampe sluttede uafgjort-nederlagua­fgjort-nederlag-uafgjort-sejr. Så turen er kommet til…

Alle deres tre udekampe sluttede i øvrigt 1-1, bare lige for at gentage, at man måske skulle overveje et direkte ciffertips. De to klubber mødte hinanden to gange i 2021. Tror du på mig, hvis jeg siger, at begge sluttede 1-1? Du kan selv tjekke efter.

ODDS 2.00 @LEOVEGAS

Vi kørte lidt gevinst i land på V-Varen Nagasaki til at vinde på udebane i sidste weekend, hvor det lykkedes dem at hive en 3-2 sejr i land. Jeg tør ikke satse på ny udesejr, men jeg synes, der er værdi i at jagte mål af begge hold. Når nu vi er oppe i dobbelt op på indskuddet ved gevinst.

Ryukyu har spillet 12 hjemmekamp­e i denne sæson. De indkassere­de mål i 11 af dem og scorede selv i 11 af dem. I 10 af de 12 var begge hold på tavlen. Odds 2.00 på noget, der er sket i foreløbig 10 af 12 hjemmekamp­e?

V-Varen Nagasaki vandt 2-1 og 3-2 i deres seneste to udekampe, og deres seneste tre besøg hos lørdagens hjemmehold sluttede 3-1, 1-1 og 3-2. Og nu vi er ved 10 ud af 12. Begge hold scorede i 10 af de seneste 12 kampe mellem disse to klubber.

Tekst: Jacob Hansen 1 35

X 35 2 30 2 50 2 45

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark