Ekstra Bladet - Tipsbladet

Kampdag lørdag 11. juni – spilstop kl. 17.55

-

1

Nations League lørdag 20.45

Nu har Tyskland lige haft mulighed for at revanchere sidste års EM-nederlag til England, hvilket kiksede.. Nu kan England revanchere finale-nederlaget til Italien. Mon det lykkes? Ufatteligt svært at sige. Bemærk i øvrigt at kampen IKKE spilles på Wembley men på Molineux.

2

Nations League lørdag 20.45

Ungarn præsterede at spille 2-2 mod Tyskland ved sidste års EM i en mildest talt medrivende forestilli­ng. Jeg tager dog chancen på, at Tyskland viser, hvor skabet skal stå her. De har en bredere trup, hvad der burde være en fordel i dette vildt sammenpres­sede program.

3

Nations League lørdag 20.45

De to nationer har spillet overrasken­de mange kampe mod hinanden i det forgangne årti. Siden 2012 har de mødt hinanden hele syv gange. Overrasken­de nok vandt Belgien kun én af de seneste seks. Wales lod de største profiler sidde over mod Holland. De er klar til ny fight.

4

Nations League lørdag 20.45

Holland smadrede Belgien på udebane i sidste weekend og lod så nærmest hele paletten sidde over i udekampen mod Wales onsdag. Som Holland så alligevel vandt. Smider de nu Depay, Bergwijn og co. i aktion igen? Holland virker ganske enkelt bare godt kørende.

5

Nations League lørdag 18.00

Som i Englands kamp mod Italien finder jeg det mildest talt ikke usandsynli­gt, at Irlands opgør mod skotterne ender i en remis. Irland har skuffende nok tabt deres første to kampe, og kan ikke tåle et nederlag mere. Skotland kan godt overleve at tage ét point i Dublin.

6

Nations League lørdag 20.45

Mens Finland har åbnet gruppespil­let med fire af seks mulige point, er Rumænien kommet elendigt af sted med to nederlag og ikke engang et scoret mål at trøste sig med. Der skal svares igen mod Finland, som de er uden nederlag imod i syv hjemmekamp­e i træk. Krydsgarde­ring.

7

Nations League lørdag 20.45

De har mødt hinanden to gange tidligere, begge i venskabska­mpe, og det endte med en ren nul-bon. Begge opgør sluttede 0-0. De står på hhv. tre og fire point efter deres første to kampe, så alt er stadig åbent i gruppen. Tør nogen af dem risikere noget denne gang?

8

Nations League lørdag 20.45

Der er topbrag i gruppe 1 i C-divisionen, eftersom både Luxembourg og Tyrkiet er kommet fra land med to sejre. Tyrkiet endda med en så overlegen score som 10-0! Luxembourg tabte deres seneste tre hjemmekamp­e i træk. Gå planken ud på de stor-scorende tyrkere.

9 England - Italien Ungarn - Tyskland Wales - Belgien Holland - Polen Irland - Skotland Rumænien - Finland Montenegro - Bosnien-Hercegovin­a Luxembourg - Tyrkiet Færøerne - Litauen

Nations League lørdag 18.00

Litauen tabte deres seneste udekamp mod Færøerne. Den lå endda helt tilbage i 2009. Færøerne er kun blevet stærkere i mellemtide­n. Det er Litauen ved den søde grød ikke. De har 14 nederlag i 17 landskampe. Jeg tror godt, at færingerne kan holde niveau med Litauen.

10 Girona - Tenerife

Spanien Segunda Division lørdag 21.00

Her er vi til play-off finale om at rykke op i La Liga. Det er første af to opgør og gad vide om Girona tør satse noget som helst? Det er tredje år i træk, at de står i denne finale, hidtil uden held. De tabte begge sæsonens møder med Tenerife, men så er de også advaret.

11 Dep. La Coruna - Albacete

Spanien Primera Rfef Play-off lørdag 18.00

Her er vi til gengæld til play-off semifinale om at rykke op i Segunda Division. Denne spilles kun over én kamp, så det er ”make or break”, hvorfor jeg ikke regner med målfest. Deres seneste to møder blev afgjort af én scoring og det kan snildt blive en tilfældigh­ed, der igen afgør det.

12 Villarreal B - Gimnastic

Spanien Primera Rfef Play-off lørdag 21.00

Den anden semifinale i den tredjebeds­te spanske række finder sted her hos Villarreal, og vi står igen med en duel, der kan blive afgjort på mindst mulige margin. Deres to møder i grundsæson­en sluttede 1-0 og 0-0, og først her står der for alvor noget på spil. Helgarderi­ng igen.

13 Charlotte FC - New York Red Bulls

USA MLS lørdag 21.00

Charlotte er helt i hegnet på udebane indtil videre i denne sæson, så de forlader sig på point på eget græs. De har fem sejre og to nederlag i syv hjemmekamp­e i MLS i denne sæson. Derfor skal de også have muligheden for sejr, men gæsterne må bære favoritvær­digheden.

U 5-5-176 20 1 30 1 60 1 35 1 40 1 45 20 1 45 1 25 1 40 1 40 1 30 35

X

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark