Ekstra Bladet - Tipsbladet

Kampdag lørdag 25. juni– spilstop kl. 15.55

-

1

Norge Elitserien lørdag 18.00

Nu har Rosenborg spillet en tredjedel af sæsonen, og det må kaldes en middelmådi­g åbning, de har tilbagelag­t. De ligger nemlig præcis midt i tabellen som nummer otte. Det går dog næppe så middelmådi­gt, at de ikke kan banke Kristiansu­nd, som blot har høstet et point til nu.

2

Norge Elitserien lørdag 16.00

I sidste sæson tabte Viking med 4-2, da de besøgte Haugesund. Det vil være en overraskel­se, hvis hjemmehold­et gentager så stor en sejr, eftersom de halter 12 point efter Viking allerede. Gæsternes nyligste form har dog ikke været prangende, så jeg tager højde for alt.

3

Norge 2. division afd. 1 lørdag 16.00

Arendal er på papiret det bedste hold, men fordi Ørn Horten har hjemmebane­fordel, tror jeg, at det er klogest at dække af på fuld plade. Ørn Horten har 14 point for sæsonen og samtlige point blev taget på hjemmebane. De vandt de seneste fire foran eget publikum.

4

Norge 2. division afd. 2 lørdag 16.00

Krydset kan vi vist godt spare væk. Eidsvold har tre sejre og tre nederlag i deres seneste seks udekampe. Frigg spillede ikke én eneste af deres foregående 16 kampe remis. Hvis kampen får en vinder, er det mest sandsynlig­t, at det bliver gæsterne. Frigg har kun slået andre bundhold.

5

Norge 2. division afd. 2 lørdag 16.00

Gjøvik-Lyn er oprykkere til 2. division, og det sikrede de sig ikke mindst ved at være suveræne på hjemmebane. Det har de holdt ved lige. 13 af deres 16 point kom i hus hjemme, så jeg tager chancen på et ugarderet et-tal. Bærum har syv nederlag i otte udekampe.

6

Island 1. deild lørdag 16.00

De rigtigt frække tippere tager chancen på et ugarderet kryds i denne første kamp fra Island. Vestri har spillet to ligakampe på hjemmebane i denne sæson, som begge sluttede remis. Grindavik har spillet tre udekampe, som alle sluttede remis. Jeg tager dog højde for alt.

7

Island 2. deild lørdag 18.00

Vikingur Olafsvik er nedrykkere og har indtil videre haft lidt vanskeligt ved tilværelse­n på et lavere niveau. De har kun fået fem point ud af deres første syv ligakampe. Den enlige sejr kom på hjemmebane, og jeg regner ikke med, at de tager en sejr på udebane. De virker ikke stærke nok.

8

Island 2. deild lørdag 16.00

Der er bundopgør i denne liga lørdag eftermidda­g, for nummer næstsidst tager imod nummer næstsidst, men det kunne stadig godt se ud som om, der selv her er niveaufors­kel. Reynir har tabt sæsonens første syv kampe. De tabte også deres seneste tre udekampe mod Magni. Sikkert et-tal.

9 Rosenborg - Kristiansu­nd Haugesund - Viking Ørn Horten - Arendal Frigg - Eidsvold Gjøvik-Lyn - Bærum IF Vestri - Grindavik KF Fjallabygg­dar - Vikingur Olafsvik IF Magni - Reynir Sandgerdi Trottur Reykjavik - Fjardabygg­d/Leiknir

Island 2. deild lørdag 16.00

Throttur Reykjavik åbnede sæsonen med at få en ordentlig øretæve på hjemmebane, men det var mod dét hold, som indtil videre har vist sig som ligaens bedste. Og Throttur har ikke tabt siden men til gengæld vundet fem af seks. Jeg regner med, at niveauet er for højt til KFA.

10 HB Torshavn - KI Klaksvik

Færøerne Premier League lørdag 16.00

Det kunne godt se ud som om, KI er på vej mod oprykning. Efter 13 runder har de 12 sejre og en enkelt remis. Dén kom mod ligaens nummer to. HB er uden nederlag i 13 hjemmekamp­e, og har ikke tabt siden KI vandt her i august sidste år. Jeg tænker, krydsgarde­ring rækker.

11 NSI Runavik - Vikingur Gota

Færøerne Premier League lørdag 16.00

Vikingur vandt 11 af deres seneste 13 kampe. De to eneste undtagelse­r kom begge mod ovennævnte KI Klaksvik, ligaens suveræne tophold. Njardvik tabte fem af sæsonens første seks hjemmekamp­e, undtagelse­n kom ligaens bundprop. Der er klassefors­kel her.

12 Dinamo Tbilisi - Torpedo Kutaisi

Georgien Erovnuli Liga lørdag 19.00

Georgien! Nu må jeg sgu bede om mine himmelblå… Nå, men apropos klassefors­kel, så vil alt andet end hjemmesejr her være en kæmpe overraskel­se. Dinamo vandt deres seneste syv indbyrdes opgør, de seneste seks uden at indkassere et eneste mål. Stensikker­t et-tal.

13 FC Subarto Tibilisi - FC Samgurali Tskaltubo

Georgien Erovnuli Liga lørdag 18.00

Tabellen indikerer, at Samgurali på papiret er bedst, men jeg tvivler på, at de slipper hjem med sejr herfra. De har endnu til gode at vinde på udebane over et hold fra top seks i denne sæson, og de tabte deres seneste fire udekampe mod Saburtalo. Senest i februar. Krydsgarde­ring.

U 3-5-92 15 10 1 75 1 50

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark