Ekstra Bladet - Tipsbladet

OPTAKT: FC MIDTJYLLAN­D - RANDERS

Ampstart: Fredag klokken 19.00 Spillested: MCH Arena, Herning Dommer: Jonas Hansen TV: TV3 Spo

-

BUD PÅ STARTOPSTI­LLINGER

FC Midtjyllan­d: Truppen ligner på lange stræk den, der sluttede seneste sæson af. Hvilket ikke er så dårligt endda, eftersom det betyder, at Anders Dreyer har skrevet en permanent kontrakt med FC Midtjyllan­d.

I Herning og Ikast kan de desuden glæde sig over, at Elias Olafson er tilbage i målet efter sin skadesperi­ode. Til gengæld er Jonas Lössl foreløbig også tilbage efter udlejninge­n til Brentford. Spørgsmåle­t er, om han fortsætter i FCM, eller om han skifter væk igen.

Også folk som Sory Kaba, Luca Pfeiffer og Nicolas Madsen er vendt tilbage fra udlejninge­r og vil i forskellig grad banke på til holdet. Også her er det et åbent spørgsmål, om de bliver i FC Midtjyllan­d transfervi­nduet ud.

Pione Sisto er ikke med, efter han i løbet af ugen blev sendt ned på U19-holdet.

Karantæne: Ingen

Profilen: Selvom Anders Dreyer får en fyrstelig hyre i Superliga-sammenhæng, ligner det et scoop for FC Midtjyllan­d. Dreyer er blandt de bedste spillere i ligaen, og FCM havde den farligste offensiv i seneste sæson (læs mere om det længere inde i Tipsbladet) blandt andet takket være Dreyer.

Randers FC: Randers har brugt sommeren på at hente Edgar Babayan hjem og forstærke forsvaret med Adam Andersson, der er tvilling til FC Midtjyllan­ds Joel Andersson. De to mødes altså i sæsonens første opgør.

Klubben har til gengæld solgt profilerne Vito Hammershøy-Mistrati til CFR Cluj og Simon Piesinger til Wolfsberge­r AC. Cheftræner Thomas Thomasberg har sagt, at Randers måske præsentere­r en erstatning for sidstnævnt­e inden premieren, men det er ved Tipsbladet­s deadline ikke sket.

Thomasberg skal givetvis tænke kreativt med sit forsvar mod FCM. Mikkel Kallesøe er skadet, så Andersson går formentlig direkte ind på holdet. Begge forventede startere i midterfors­varet, Simon Graves og Hugo Andersson, døjer med småskader, men forventes klar.

Også Alhaji Kamara har døjet med skadesprob­lemer i opstarten, så han starter næppe inde i angrebet.

Karantæne: Ingen

Profilen: Randers kommer på en svær opgave i sæsonpremi­eren, men ikke umulig. Især FC Midtjyllan­ds forsvar var til at tale med i seneste sæson, og det kan en mand som Stephen Odey udnytte. Træfsikker­heden svinger, men fredag aften skal den være i top.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark