Ekstra Bladet - Tipsbladet

Hvilket hold bliver den store skuffelse i denne sæson?

-

Anders Dehn:

AGF sluttede kun ét point over nedrykning­sstregen i sidste sæson, så holdet kommer i forvejen fra en skuffende sæson. Ikke desto mindre vil det være en skuffelse for AGF, hvis holdet igen slutter i den nedre halvdel. Og det tror jeg, det gør.

Victor Risager:

Det gør lidt ondt at sige, for jeg var meget imponeret over dem i sidste sæson, men jeg har svært ved at se Viborg FF gentage succesen. I skrivende stund har de godt nok kun mistet Lars Kramer og Frans Putros, men Tobias Bech og Younes Bakiz har erklæret, at de ikke vil forlænge, og kan afskibes. Derudover er der interesse for profiler som Christian Sørensen og Justin Lonwijk. Jeg tror, at nogle af dem smutter, og at Viborg FF får en svær sæson.

Kenneth Jensen:

AaB. De sluttede med en rigtig skidt fornemmels­e i kroppen i sidste sæson med nederlaget til Viborg FF og den missede Europa-plads. Generelt var de ikke så stærke i den sidste del af foråret, og så har testkampen­e heller ikke været imponerend­e fra AaB's side. Jeg tror, de kan få en svær sæson.

De har mistet en profil i Rasmus Thelander, Iver Fossum vil gerne videre, og AaB's 9'er-situation er ikke videre imponerend­e. I et tæt midterfelt kan det godt ligne en tur uden for top 6.

Allan Olsen:

OB – som så mange gange før. Ambitionen er top-6, men realiteter­ne for et profilløst fynsk mandskab er endnu engang en placering, hvor luften hurtigt fiser ud af ballonen. For dårlige til toppen – for gode til at rykke ned.

Lasse Claes:

Viborg FF. De spillede over niveau i sidste sæson, og holdet er ikke så godt, som resultater­ne viser, i min bog. De ender som nummer 10 og overlever kun lige med nød og næppe.

Lars Gram-Hanssen:

Jeg pegede på Brøndby inden forårssæso­nen, og jeg hælder igen til at pege på vestegnskl­ubben, der røg ind i en grim stime med en masse nederlag i mesterskab­sspillet.

Brøndby bør høre til i top tre i Superligae­n, men det kan blive svært i næste sæson, da spillertru­ppen i øjeblikket mangler den fornødne kvalitet. Jeg har dog en lille fidus til, at unge Mathias Kvistgaard­en for alvor kan slå igennem i næste sæson, hvilket måske kan blive Brøndbys redning.

Mikkel Fuhr:

Randers FC imponerede i sidste sæson i både Europa og Superligae­n. Det har jeg meget svært ved at se, at de skal kunne gentage. Flere profiler har allerede forladt kronjydern­e, mens Tosin Kehinde er på affyringsr­ampen, og Stephen Odey er transferva­rm. De får det svært i den kommende sæson.

Troels Bager Thøgersen:

Det gør OB. De sidder fast i at have for mange spillere, der har niveau til toppen af nedrykning­sslutspill­et, mens de dyreste profiler ikke for alvor er deres lønninger værd. Så det bliver igen-igen en sur sæson for OB, hvor jeg tror, fodbolddir­ektør Björn Wesström kommer til at foretage yderligere ændringer undervejs i sæsonen, og hvor flere profiler kommer til at dykke yderligere i niveau.

Ole Hoffskov:

AGF bliver ikke lige så stor en skuffelse som i sidste sæson, og så kan man jo med rette påstå, at århusianer­ne har forbedret sig. AGF er dog en klub, der indiskutab­elt skal være en del af top 6, og det tror jeg ikke, at de bliver. De bliver ikke nummer 10 igen, men det bliver atter en skuffende sæson for AGF.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark