Ekstra Bladet - Tipsbladet

Hvem bliver Efterårets Profil?

-

Anders Dehn:

Jeg dedikerer mig helhjertet til min tro på FC Københavns defensiv (mere om det andetsteds), og eftersom målmænd sjældent vinder Tipsbladet­s halvårlige profilkåri­nger, styrer jeg uden om Kamil Grabara. I stedet peger jeg på Denis Vavro.

Victor Risager:

Den bedste spiller på det bedste hold, og det bliver Rasmus Falk. Han kommer til igen at være en helt afgørende brik for FC Københavns spil, og hvis han rammer niveau og holder sig skadesfri i efteråret, vil han være en stærk kandidat til Efterårets Profil.

Kenneth Jensen:

Jeg tænker, at vi skal finde Efterårets Profil i en af de to mesterskab­sfavoritte­r, og hvis Rasmus Falk kan holde sig fri af problemer, kan det være nu, han snupper en af de prestigefy­ldte kåringer, hvilket han ikke tidligere har gjort.

Allan Olsen:

Anders Dreyer bliver et kæmpe omdrejning­spunkt for midtjydern­es offensiv. Han har nu styr på sit fodboldliv - og det kommer både med- og modspiller­e til at mærke. Stærk fodboldhje­rne, udsøgt teknik og masser af mod i udfordring­erne.

Lasse Claes:

Anders Dreyer. Han er lige et niveau bedre end mange af de andre i ligaen, og hvis han fortsætter på sit høje niveau, tager han prisen. Det kræver naturligvi­s også, at

FC Midtjyllan­d får tingene til at spille.

Lars Gram-Hanssen:

Kamil Grabara var ganske forrygende i foråret, så jeg vælger at pege på den polske målmand, der leverede en række mirakelred­ninger i den afgørende fase af mesterskab­skampen.

Mikkel Fuhr:

Silkeborg IF satte sig tungt på stemmerne til Forårets Profil, som Nicolai Vallys vandt. Jeg tvivler på, at alle SIF-profilerne fortsat er i klubben efter sommerferi­en, og så forventer jeg også, at kadencen falder. Derfor peger jeg på Kamil Grabara, der spillede en stor sæson i FC København. Med en stærk kæde foran sig har han gode betingelse­r for at stråle.

Troels Bager Thøgersen:

Det gør Raphael Onyedika. Jeg tror, han bliver endnu mere central og iøjnefalde­nde for FC Midtjyllan­d, og han spiller sig ind i bevidsthed­en som det næste helt store udlandssal­g i FCM. Kevin Diks, Kamil Grabara og Mohammed Diomande kommer også til at funkle sammen med Lasse Berg Johnsen (der kan blive solgt nu her) og Horsens' James Gomez.

Ole Hoffskov:

FC Midtjyllan­d har fået papir på Anders Dreyer, og han bliver Efterårets Profil. Han er i min optik Superligae­ns bedste spiller.

 ?? FOTO: CLAUS BONNERUP ?? FC Midtjyllan­d har købt Anders Dreyer fri af Rubin Kazan, og han er populær blandt buddene på Efterårets Profil og Superligae­ns topscorer.
FOTO: CLAUS BONNERUP FC Midtjyllan­d har købt Anders Dreyer fri af Rubin Kazan, og han er populær blandt buddene på Efterårets Profil og Superligae­ns topscorer.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark