Ekstra Bladet - Tipsbladet

Hvem bliver topscorer?

-

Anders Dehn:

Der mangler i den grad oplagte kandidater; Superligae­n er fattig på topangribe­re med højt niveau, så jeg peger på en offensivsp­iller, der ikke er en klassisk 9’er. Anders Dreyer var i storform i foråret, og jeg tror, han buldrer videre og bliver ligatopsco­rer.

Victor Risager:

Den er godt nok svær, ikke mindst fordi transferma­rkedet stadig er åbent. Hvis Nicklas Helenius bliver i Silkeborg IF, kunne det sagtens blive ham igen. Jeg tror dog, at Anders Dreyer kommer til at være det helt store omdrejning­spunkt i FCM’s offensiv, og han kommer også op på over 15 mål og ender som topscorer.

Kenneth Jensen:

Den her er helt åben, for der kan ske me

Anders Dehn: get hos de klubber, der har for vane at score mange mål. FCK har ingen oplagt målscorer i en frontangri­ber. FCM heller ikke. Anders Dreyer laver mål, men sparker ikke straffe. En dark horse kan være OB's Issam Jebali, der var stærk i foråret, og så er der den forsvarend­e topscorer Nicklas Helenius, der dog kan blive solgt.

Pep Biel fra FCK kan måske ende i en rolle som falsk 9'er, og vi ved, at han sparker frispark og straffespa­rk. Han er mit bud på en topscorer i denne sæson.

Allan Olsen:

Louka Prip. AaB’s offensiv ser potent ud, og i flere perioder i sidste sæson viste Louka Prip sig som en dygtig afslutter. Han faldt lidt sammen i slutningen af sæsonen, men andenplads­en på topscorerl­isten i sidste sæson kan sagtens forvandles til en førsteplad­s.

Lasse Claes:

Hvis han spiller hele sæsonen i Superligae­n, er et frækt bud Pep Biel. Han spiller næsten forreste mand i Jess Thorups system, mens han ligeledes står for både frispark og straffespa­rk. Han lavede 11 mål i sidste sæson, og den total kan godt øges med en otte-ni mål, tror jeg.

Lars Gram-Hanssen:

Louka Prip scorede 14 gange i sidste sæson, hvor kun Nicklas Helenius var farligere. Jeg tror, at AaB-profilen, der også tager straffespa­rk for nordjydern­e, kan ende som topscorer i næste sæson.

Mikkel Fuhr:

Louka Prip og Nicklas Helenius imponerede stort i sidste sæson, men foruden dem er der ikke den oplagte topscorerk­andidat. Jeg går med en mindre oplagt kandidat i

Viktor Claesson, som jeg tror brager ind i Superligae­n og snupper topscorert­itlen. Han har før i Krasnodar scoret tocifrede antal mål, og i en sæson, hvor den helt oplagt topscorer mangler, så ser jeg svenskeren som et frisk bud.

Troels Bager Thøgersen:

Det kunne sagtens være en spiller, der ikke er i ligaen endnu. Jeg ender med en overraskel­se og siger Mads Hansen, der brager igennem i FC Nordsjælla­nd og snyder alt og alle i en relativt målfattig sæson i Superligae­n.

Ole Hoffskov:

Hvis Nicklas Helenius tilbringer hele sæsonen i Superligae­n, bliver Silkeborg-profilen topscorer for anden sæson i træk.

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? Får MikkelKvis­tgaarden sit store gennembrud i denne sæson?
FOTO: LARS POULSEN Får MikkelKvis­tgaarden sit store gennembrud i denne sæson?

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark