Ekstra Bladet - Tipsbladet

Hvem vinder Superligae­n?

-

Anders Dehn:

Det er jo ikke vildt originalt at sige FC København, men det er nu engang det hold, jeg tror mest på. Defensiven var i sidste sæson tilbage i noget, der lignede det, som vi kender fra tidligere tiders FCK-storhold, og lukkede kun 19 mål ind. Det var næsten halvt så mange som FC Midtjyllan­d. Derfor bliver FCK mester igen.

Victor Risager:

FC København var Superligae­ns bedste hold i foråret, og klubben har formået at holde på stjerner som Viktor Claesson og Denis Vavro. Løverne er ikke blevet svækket, selvom Jens Stage er solgt, og herfra er der tro på, at de gentager succesen og tager mesterskab­et foran FC Midtjyllan­d.

Kenneth Jensen:

Det bliver en ny duel mellem FC København og FC Midtjyllan­d. Hvis Silkeborg kan holde på alle spillerne, styre fri af skader og holde formen i et barsk efterår med otte europæiske kampe, spiller de tilpas god

Anders Dehn:

Det sker sjældent, at begge oprykkere tager den direkte vej ned i 1. division igen, men jeg frygter på AC Horsens’ og Lyngby Boldklubs vegne, at det bliver tilfældet i denne omgang. De øvrige ti hold bliver svære at overhale.

Victor Risager:

Lyngby Boldklub og AC Horsens. Det er det kedelige valg, og vi så i fjor, hvor godt oprykkere i Superligae­n kan klare sig. Men jeg har svært ved forestille mig, at Viborg FF eller Silkeborg IF skulle falde sammen, eller at AGF og FC Nordsjælla­nd skule have så dårlige sæsoner igen.

Kenneth Jensen:

Det kan ende med at blive den vildeste stoledans i den kommende sæson. Sidste sæsons oprykkere, SIF og VFF, viste i den grad Superliga-klasse, og begge trupper ser fortfodbol­d til, at de kan drille de store. Det så man også i en testkamp til denne sæson, hvor SIF slog FCK med de parenteser og men'er, man skal have med fra en testkamp med flere unge spillere.

Men altså, holdet styrer ikke fri af skader, og det er slidsomt at spille i Europa. Og klubben sælger spillere, det er stensikker­t.

Så det bliver mellem FCK og FCM. Og her synes jeg, at FCK trods alt har en bredere trup med lidt større kvalitet. FCK vinder.

Allan Olsen:

FCK. På trods af, at klaveret stadig ikke stemmer helt, og mange af de nye – og dyrt indkøbte spillere – stadig ikke har fundet deres FCK-fødder. Truppen er dog vanvittig bred og fyldt med kvalitet, så Jess Thorup skal sådan set bare sætte holdet rigtigt sammen. Eneste minus må være det manglende bud på en oplagt plus-15 måltype, og at Anders Dreyer er kommet til FCM.

Lasse Claes:

Det gør FC København. De har fået spillet truppen sammen, mens Zeca vender retur efter sin skade. Derudover er Viktor Claesson og Denis Vavro blevet en permanent del af truppen. Jess Thorup har mange strenge at spille på, og FC Københavns bredde er bedst, og det bliver tit afgørende i en lang sæson.

Lars Gram-Hanssen:

Her peger jeg igen på FC København. Løverne viste i foråret, at en solid defensiv kan føre til guld. Jess Thorup har en god bredde i sin trup, omend han mangler en pålidelig målscorer. Måske bliver løsningen at bruge en formation med en falsk nier.

Mikkel Fuhr:

FC København slukkede tre års mesterskab­størke i sidste sæson, og det er et mandskab, der har haft et halvt år til at spille mange af klubbens nye spillere ind på holdet. Derudover har de allerede tilføjet flere store profiler i løbet af transfervi­nduet, som blot gør dem endnu stærkere. De bliver meget svære at slå og løber derfor med guldet.

Troels Bager Thøgersen:

Det gør FC København. Jeg tror stadig, det bliver med et par alvorlige bump undervejs, men de skal nok styre guldet i land i foråret efter et vanvittig hårdt efterår. Jeg synes, der er for mange uafklarede spørgsmål i FC Midtjyllan­d til, at jeg tør pege på dem – der er mange, der skal være et niveau bedre end i sidste sæson for, at man tager det guld.

Ole Hoffskov:

Det bliver en duel mellem FC København og FC Midtjyllan­d, som det plejer. Det er nemmest at gøre status, når transfervi­nduet er lukket, og man ved, hvordan de to trupper tager sig ud, men på nuværende tidspunkt siger min mavefornem­melse, at FC Midtjyllan­d løber med mesterskab­et.

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Der er næsten fuld enighed om, at FC København genvinder mesterskab­et. Kun én peger på FC Midtjyllan­d.
FOTO: JENS DRESLING Der er næsten fuld enighed om, at FC København genvinder mesterskab­et. Kun én peger på FC Midtjyllan­d.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark