Ekstra Bladet - Tipsbladet

Brøndby IF - AGF

-

Du skal se den: Fordi Superligae­n er tilbage Hold øje med: Hvordan AGF ser ud under Uwe Rösler

Endelig! Superligae­n er tilbage efter en lang sommerpaus­e, og allerede i første runde er der en omgang spændende kampe. En af dem står mellem Brøndby IF og AGF, der brager sammen søndag aften på Brøndby Stadion.

Begge hold går ind til den nye sæson med håb om mere succes end i 2021/22sæsonen.

Brøndbys sæson endte med en skuffende fjerdeplad­s, efter man mistede stjerner som Jesper Lindstrøm og Mikael Uhre fra mesterskab­ssæsonen uden indtil videre at have hentet succesfuld­e afløsere.

I det store hele råder Niels Frederikse­n og Brøndby IF faktisk over samme trup som i sidste sæson. Så hvis de blå-gule skal ende højere end en fjerdeplad­s i den nye sæson, skal nogle af de forgangne transfervi­nduers store indkøb som Mathias Greve, Marko Divkovic og Carl Björk efterhånde­n slå til og vise sig som profiler.

Et hårdt slag for Brøndby IF er imidlertid, at Andreas Maxsø og Kevin Mensah begge er ude med skader i de første måneder af sæsonen.

Hos AGF er der sket lidt mere, siden De Hviie kun lige akkurat sikrede sig overlevels­e i fjor.

Først og fremmest er Uwe Rösler kommet ind som århusianer­nes nye cheftræner, efter at man sagde farvel til David Nielsen, og han kommer også med en ny 3-5-2-formation, efter at klubben i de seneste år har spillet med en 4-3-3-formation.

Der er også en håndfuld nye ansigter i AGF-trøjen, efter at klubben har hentet backen Tobias Mølgaard, midtbanesp­illeren Mads Emil Madsen og angriberen Sigurd Haagen. De mange ændringer skal være med til at katapulter­e AGF tilbage i top seks.

Søndag får de første små indikation­er om, om der er mere succes i vente for Brøndby IF og AGF. Det bliver en spændende kamp mellem to store danske klubber.

 ?? FOTO: ANDERS BROHUS ?? Et af sæsonens store spørgsmål er: Hvad kan AGF under den nye træner Uwe Rösler.
FOTO: ANDERS BROHUS Et af sæsonens store spørgsmål er: Hvad kan AGF under den nye træner Uwe Rösler.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark