Ekstra Bladet - Tipsbladet

SELV NU GÅR VIBORG UNDER RADAREN

-

Viborg FF

Målscore og point: 40-32, 46 point Topscorer: Elias Achouri (6 mål) * Afslutning­er inden for rammen: 135 (5) Afslutning­er imod: 126 (8) xG for: 41,1 (5) xG imod: 31,3 (2)

Anslået budget: 23 millioner kroner (10)

DET TALER FOR GULD

Viborg kan spille frit og give håndslag på, at 0-3 i Århus var en enlig offday, der ikke bliver gentaget.

Ligesom AGF er det et veldefiner­et kollektiv, der, ja ud over den dårlige kamp i Århus, sjældent falder langt i niveau. Hvis man kan snuppe seks point mod Randers og Brøndby, kan temperatur­en være skruet op i to potentiell­e guldkampe i den sidste uge mod de to favoritter fra Østerbro og Farum.

Man slog senest FC Nordsjælla­nd, og FC København var heldig med at slå VFF 2-1 i Parken for en måneds tid siden. Viborg står godt til de to hold.

Elias Achouri har brug for revanche efter sidste weekend, hvor han meget ufrivillig­t kom i centrum ved at møde for sent til lørdagstræ­ningen, få en bænkeplads i Århus us og så ikke gøre væsen af sig, da han kom m ind. Han spiller for en millionkon­trakt, og det kan komme VFF til gode.

DET TALER MOD GULD

Afstanden i tabellen og formen. Viborg er ikke på samme måde som AGF i topform. m.

Der er færre muligheder på bænken, end trænerne end trænerne hos de tre øvrige kandidater har til rådighed. Det trækk- ker tænder ud her i slutningen af sæsonen.

Koster salgene af Christian Sørensen, Justin Lonwijk og Jay-Roy Grot langt om lænænge? Ih, hvor ville de være rare at have nu, u, også sammenlign­et med de tre rivaler, der i sammenlign­ing har en overflod af indivividu­elle stjerner.

Hvis FCK og FCN sætter tempo på, kan n Viborg få svært ved at følge med i alle 90 0 minutter, og nederlaget til AGF afslørede e et bekymrende bundniveau, der ellers ikke e har været synligt i størstedel­en af sæsonen.

* Jay-Roy Grot, solgt til Kashiwa Reysol li i vinterpaus­en, scorede ni ligamål for Viborg org i efteråret.

 ?? FOTO: GETTY IMAGES ??
FOTO: GETTY IMAGES

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark