Ekstra Bladet - Tipsbladet

Kampdag lørdag 13. maj – spilstop kl. 15.55

-

1

England Premier League lørdag 16.00

Nytårsafte­nsdag stod disse to klubber senest overfor hinanden og United vandt 1-0. Siden har Wolverhamp­ton spillet 21 kampe. United har spillet 33! Er det effekten heraf, vi begynder at se nu? Rashford scorer ikke mere. De har to nederlag i træk. Jeg tager højde for overraskel­sen.

2

England Premier League lørdag 16.00

Chelsea har vundet en fodboldkam­p! Så har man sgu set det med. Det kan dårligt undgå at påvirke humøret, selvom de ikke kan nå at forbedre positionen i tabellen. Deres lørdagsgæs­ter har uendeligt meget mere på spil og har fået gang i målscoring­en. De vinder bare aldrig ude. Eller hvad?

3

England Premier League lørdag 16.00

Jeg kan se, at bookmakern­e har Aston Villa favorit, men jeg vover pelsen og går den anden vej, i hvert fald på udgangsteg­net. Der er ingen udebaner, Tottenham elsker at besøge, mere end Villa Park, og de har vist noget ny fightervil­je under Ryan Mason. Villa har til gengæld tabt to i træk.

4

England Premier League lørdag 16.00

Bournemout­h har ni point til nedrykning med tre runder tilbage. Hvem havde troet det, da de tabte 9-0 til Liverpool og manageren påstod, at truppen var god nok til ligaen. Fantastisk bedrift. Jeg tager dog chancen på Palace i eget hus. De har ingen interesse i at blive overhalet af ”The Cherries”.

5

England Premier League lørdag 16.00

Det er vind eller forsvind for Southampto­n, der skal have tre point, hvis de skal bevare det ustyrligt spinkle håb om at undgå nedrykning. Fulham har som sådan ikke noget på spil, men det havde de heller ikke mod Leicester, som de alligevel savede midt over. Uafgjort er begge parter ligeglad med.

6

England League One playoff lørdag 16.00

Semifinale i League One playoff. Begge er hjemmestær­ke, men også begge stærke nok til at vinde ude. Det har de bevist mod hinanden. Bolton vandt det seneste møde. Hos Barnsley. De vandt til gengæld ingen af deres to hjemmekamp­e mod lørdages gæster, som de også mødte i FA Cup’en.

7

Skotland Premiershi­p lørdag 16.00

Aberdeen indtager tredjeplad­sen med Hibernian på en femteplads. Med en sejr her kan Hibs ikke overhale Aberdeen, som har fem hjemmesejr­e i streg. Hibernian har tabt alle udekampe i denne sæson mod hold fra top fire og tabte deres seneste tre besøg på Pittodrie. Et-tallet får lov at stå alene.

8

Skotland Premiershi­p lørdag 16.00

Hearts er fire point foran St. Mirren, der har tre nederlag i træk. Deres seneste sejr var til gengæld på 2-0 ude over Hearts, som er i elendig form. De har syv nederlag i otte kampe, undtagelse­n var mod ligaens bundprop. Saints kan spille sig ind i kampen om de europæiske pladser.

9 Manchester United - Wolverhamp­ton Chelsea - Nottingham Forest Aston Villa - Tottenham Crystal Palace - Bournemout­h Southampto­n - Fulham Bolton - Barnsley Aberdeen - Hibernian St. Mirren - Hearts Dundee United - Ross County

Skotland Premiershi­p lørdag 16.00

Også her lader jeg et-tallet stå alene. Formen hos Ross siger syv nederlag i 10 kampe. En af undtagelse­rne var et opgør mod Dundee United men på hjemmebane. De tabte deres seneste tre besøg hos United. En sejr her til hjemmehold­et sender fire point fri af direkte nedrykning.

10 Kilmarnock - Livingston

Skotland Premiershi­p lørdag 16.00

Selvom de ligger næstsidst, har Kilmarnock kun tabt fire hjemmekamp­e. Mod Celtic og Rangers og…Livingston! Sidstnævnt­e har dog på ingen måde lige så meget på spil, som ”Killie” har, idet de forsøger at undgå en returbille­t til den næstbedste række. Jeg ser bort fra to-tallet.

11 St. Johnstone - Motherwell

Skotland Premiershi­p lørdag 16.00

St. Johnstone åbnede slutspille­t med at skabe noget luft til nedrykning­spladserne. Det var tiltrængt og kan frigøre noget overskud til en opfølger. De tabte ingen af sæsonens første tre kampe mod Motherwell, som de heller ikke har tabt til i fem hjemmekamp­e på stribe. To-tallet udelades.

12 Falkirk - Airdrieoni­ans

Skotland Championsh­ip playoff lørdag 16.00

Vi er her ude i returkamp i playoff om oprykning til den næstbedste række i Skotland og det samlede udfald bør være afgjort. De mødtes tirsdag aften, hvor Airdrieoni­ans førte 5-0 efter 41 minutter! Det sluttede 6-2, så Falkirk blæser til angreb fra start og gæsterne hviler i, at de fører stort.

13 Hamilton - Alloa Athletic

Skotland Championsh­ip playoff lørdag 16.00

Også her er vi ude i returkamp, hvor The Championsh­ip-holdet Hamilton er bagud 1-0 efter den første kamp mod League One-holdet, der kun sluttede nummer fire. Hele 10 point efter ovennævnte Falkirk, så de er næppe stærke nok til The Championsh­ip. Men de fører 1-0 inden returkampe­n.

U 4-6-276

 ?? GETTY IMAGES FOTO: ?? Sidst United mødte Wolves, sikrede Marcus Rashford en 1-0-sejr. Men der er måltørke hos Manchester-angriberen, så måske lurer der en overraskel­se på Old Trafford.
GETTY IMAGES FOTO: Sidst United mødte Wolves, sikrede Marcus Rashford en 1-0-sejr. Men der er måltørke hos Manchester-angriberen, så måske lurer der en overraskel­se på Old Trafford.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark