Ekstra Bladet

Ekskonen tavs

- Peter Bresemann

----------------------------------------------Konen til Kai Lundstrøm Pedersen er for længst flyttet til et stråtækt hus i en mindre by tæt på Randers, hvor hun har fået ny familie.

– Jeg har overhovede­t ingenting at sige i denne sag, lød det fra kvinden, da Ekstra Bladet i går ringede på hendes dør.

Kai Lundstrøm Pedersen havde officiel bopæl i Ulstrup vest for Randers. Her flyttede en ny familie ind for godt et år siden.

Ingen medlidenhe­d

– Det var bøvlet at købe huset, fordi det ikke kunne lade sig gøre at få mandens underskrif­t på papirerne, siger køberen til Ekstra Bladet, og tilføjer:

– Af gode grunde kender jeg ikke Kai Petersen, da han har siddet fængslet i USA. Men en hård fængselsdo­m er ikke spor for meget. Jeg har ingen medlidenhe­d med ham.

En nabo på villavejen i Ulstrup, der gennem flere år kendte Kai Lundstrøm Pedersen, har denne kommentar til Ekstra Bladet:

– Jeg har ikke lyst til at rode op i noget, da manden jo ikke bor her længere. Desuden var det med børneporno ikke noget, vi vidste noget om. Men at han blev dømt, synes jeg er helt i orden.

 ?? PRIVATFOTO ?? – Vi tager afstand fra det, Kai har gjort, siger Bent Højlund, it- chef i Randers Kommune.
PRIVATFOTO – Vi tager afstand fra det, Kai har gjort, siger Bent Højlund, it- chef i Randers Kommune.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark