Ekstra Bladet

FANDT KVINDELIG KOLLEGA BAGBUNDET OG MED BLÅ MÆRKER

I Maskeret røver tvang en ansat ned på gulvet og bandt hendes hænder og fødder. Hun skreg, siger manageren, der fandt hende

- JACOB HØNGAARD JENSEN CHRISTINA EHRENSKJÖL­D FOTO: JAKOB JØRGENSEN

– Min kollega er stadig følsom omkring det her. Hun går stadig til psykolog.

Sådan lyder det fra Mandana, som er kvindelig manager i vekselerer- bureauet Merex Internatio­nal på Vester Farimagsga­de i København.

Hun ønsker ikke at stå frem med sit fulde navn, men hun fortæller, at hun var til stede den julimorgen, hvor hun fandt sin kvindelige kollega skrigende og bagbundet i vekselerer­bureauet, mens gerningsma­nden stadig løb forvirret rundt.

Hun havde ikke kæmpet imod, fordi hun var i chok

To fuldgyldig­e medlemmer af Hells Angels og et prospect, som tirsdag morgen blev anholdt og sigtet for det grove røverifors­øg mod vekselerer­bureauet, fik efter et grundlovsf­orhør onsdag eftermidda­g opretholdt anholdelse­n i tre gange 24 timer.

Det var en helt almindelig morgen, hvor de skulle på ar-

Hun skreg bare og sagde, at fyren var løbet væk

kunne høre hende. Hun skreg, siger Mandana.

Hun vidste ikke, om manden var bevæbnet eller ej, eller om han havde gjort hendes kollega fortræd.

– Det var en frygtelig og meget vanskelig situation.

Hun skreg bare

Efterfølge­nde skreg Mandana selv og råbte, at hun ville tilkalde politiet. Hun råbte også til sin kollega, om hun var okay, mens den maskerede fyr løb rundt.

Hun fik hurtigt fat i politiet og deres vagtselska­b, og efterfølge­nde kom hun ind og fik fat i sin kollega, der lå på gulvet.

– Hun skreg bare og sagde, at fyren var løbet væk. Han havde bundet hendes hænder og fødder og havde skubbet hende hårdt mod gulvet, siger Mandana, der også selv har gået til psykolog.

– Hun havde fået blå mærker på sin krop, fordi han havde tvunget hende mod gulvet. Hun havde ikke kæmpet imod, fordi hun var i chok, siger Mandana.

jaje@ eb.dk; ehren@ eb.dk

 ??  ?? Det lille vekselerer­bureau på Vester Farimagsga­de hvor en ansat fik en meget dårlig start på arbejdsdag­en. Manageren ønsker ikke at stå frem med foto.
Det lille vekselerer­bureau på Vester Farimagsga­de hvor en ansat fik en meget dårlig start på arbejdsdag­en. Manageren ønsker ikke at stå frem med foto.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark