Ekstra Bladet

ET KØNT SKIFTE

- PETER SLOTH

Juridisk kønsskifte eller midtimelle­m.

– Naturen er jo altså bare skabt sådan, at der ikke er en tredje eller fjerde valgmuligh­ed. Man kan være kvinde, og man kan være mand. MAI HAR JO

ret. Ligesom man har ret, når man påstår, at naturen på forunderli­g vis har sørget for, at mennesket ikke kan flyve ved egen kraft. Derfor er det nu alligevel meget praktisk, at flyvemaski­nen er opfundet, hvis man føler trang til at rejse til New York. Eller Nairobi.

I og for sig har jeg altid haft det fint med mit ulige personnumm­er, men måske skulle man alligevel overveje, her sådan nogenlunde halvvejs i livet, at blive kvinde. Det ville give nogle helt nye muligheder, forudser jeg. ER DER IKKE

noget med, at der er halv pris på entréen i landets swingerclu­bber for folk med lige cpr- numre? ( El- ler måske er det blevet forbudt, men alligevel).

Og hvad med de dér kønskvoter i landets bestyrelse­r? Jeg har godt nok aldrig ønsket at være medlem af nogen bestyrelse; men skulle trangen pludselig opstå, ville det da være rart at komme foran i køen alene på grund af mit nye køn.

Jeg ville også kunne blive veninde med Helena Christense­n og/ eller Randi Laubek. Søndagsbru­nch og shoppeture og fodbade med min nye bedste veninde Randi … jo, jo. MÅSKE SKULLE

man bare taget skridtet fuldt ud ( hø hø) og blive fuldblodsk­vinde. Hugge en hæl og klippe en tå, hvis I forstår. I den forbindels­e ville min største frygt, når jeg vågnede op af narkosen oven på det drastiske indgreb, være: Hvem er jeg mon blevet?

Katastrofe­n ville jo være total, hvis sygeplejer­sken rakte mig spejlet, og jeg så mig selv forvandlet til hende dér oddset- Janni. Jep, det er hende, der er inde og brumme den efter på mest nederdrægt­ige vis at have narret alle sparepenge­ne fra en døende mand.

Og det værste: At vågne næste dag og se, at Karsten Ree ligger i den anden side af sengen. Så næsten hellere Mai Mercado. Næsten.

sloth@ eb.dk

 ??  ?? Du må rykke direkte i fængsel og modtager ikke 4000 kroner, når du passerer start, hvis du, kære mand, efter din kønsskifte­operation vågner op som Oddset-Janni.
Du må rykke direkte i fængsel og modtager ikke 4000 kroner, når du passerer start, hvis du, kære mand, efter din kønsskifte­operation vågner op som Oddset-Janni.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark