Ekstra Bladet

Ingen undskyldni­ng

-

I landsholds­truppen har de også noteret det tætpakkede program, næste gang Morten Olsen kalder de rød/ hvide til samling. Men ifølge Ajax- profilen er det afgørende, at de ikke lader det voldsomme program blive en undskyldni­ng for en dårlig præstation.

– Det betyder altid noget, at kampene ligger så tæt. Men på den anden side så er mange af os vant til at spille to kampe om ugen i eksempelvi­s Champions League. Derfor må det ikke bliver brugt som en undskyldni­ng.

Umulige tidspunkte­r

– Morten Olsen har ikke taget det op endnu, men det gør han højst sandsynlig­t, næste gang vi samles. Det bliver presset, og der kommer ikke til at være ret meget optakt til kamp to, men sådan er det nu engang, og der er ikke så meget at gøre ved det, siger Lasse Schöne til Ekstra Bladet.

Den 28- årige dansker har spillet Champions League med Ajax de to seneste sæsoner og er derfor vant til de lange flyveture på umulige tidspunkt.

– Det er selvfølgel­ig hårdt at flyve og så komme hjem midt om natten uden ret megenn nattesøvn, men sådan er det. Vi er vant til det, og det er jo sådan set ens for alle, siger Lasse Schöne til Ekstra Bladet.

11 dage inden turen til Albanien skal Lasse Schöne på endnu en skøn natlig flyvetur med sin klub.

I Champions League møder danskerklu­bben AaB’s overmænd fra APOEL i Cypern. Så Lasse Schøne kan se frem til at få lidt fly- bonuspoint i den periode.

daat

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark