Ekstra Bladet

Kanal 5 jubler over ny model

-

En hel uge med landsholds­fodbold er guf for rettigheds­haverne. Hos SBS Discovery Media har de købt rettighede­rne til alle kampene i det nye ’ Week of Football’- koncept, og de er glade for de mange kampe, der giver flere muligheder for seerne.

– Vi har haft et super- seertal på vores første runde landskampe. Det nye UEFA- tiltag giver seerne mulighed for at se de andre kvalkampe, som de normalt ikke ville se, og vi er glade for, at der har været interesse for kampene.

O. k. seertal

– Målet med ’ Week of Football’ har netop været at give seerne mulighed for at se mange kampe med mange store hold. Vi har set en stor interesse for især de store hold som Holland, England og ikke mindst verdensmes­trene fra Tyskland, siger kommunikat­ionschef i SBS, Jesper Jürgensen.

SBS’ tal viser, at kampen mellem Schweiz og England trak 96.000 seere, mens Hollands kamp trak 86.000 mennesker til skærmen, og Tysklands opgør mod Skotland fik 69.000 til at slå røven i sofaen. Den mindst viste kamp var Georgien- Irland, der lå samtidig med Danmarks kamp og derfor kun havde 3000 seere.

– Samtidig har de to første højdepunkt­sprogramme­r fra kampene i EM- kvalifikat­ionen nået et snit på 34.000 seere, hvilket også er et tal, vi er glade for.

– Derfor er det især spændende med næste runde, hvor vi blandt andet viser Sverige, Italien, Tyskland, England og Holland, samt kampen i Danmarks pulje mellem Armenien og Serbien, siger Jesper Jürgensen.

daat

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark