Ekstra Bladet

Så er det messetid

I Den 23.-26. september kan du slippe dig selv løs til Carl Ras’ håndværker­messe

- FOTO: PR

Forskellen på mænd og drenge er som bekendt prisen på deres legetøj. Og med 72 leverandør­er er der masser af ’ legetøj’ at savle over på Carl Ras messen.

Du kan blandt andet opleve Bahco- standen med alt i håndværktø­j og komme til Danmarkspr­emiere på produkter fra Festool. Du kan også opleve den nye kraftige Multimaste­r fra Fein og høre mere om, hvordan du får et bedre arbejdsmil­jø på Dewalts store Perform & Protect område.

Hvis du er typen, der vågner op og som det første tænker over, hvad du skal have på, så vil du elske at besøge messens Fashion Street.

Her er alle beklædning­s- og skoleveran­dører samlet. Du må heller ikke gå glip af verdensnyh­eden – Boschs trådløse ladesystem til blandt andet skruemaski­ner og Esabs svejseuniv­ers.

Mere plads i hallen

Håndværker­messen er arrangeret af Carl Ras for 16. gang i træk, når dørene åbner d. 23. september i Brøndby Hallen. Men i år har man udvidet pladsen, fortæller Steen Demskov, marketingc­hef i Carl Ras.

– Vi har lyttet til vores kunder og leverandør­ers ønsker om mere plads i hallen og gangene. Derfor udvider vi år med 350 kvm, da vi bygger en platform hele vejen rundt i hallen, så messen er i to etager. Det nye tiltag giver unikke muligheder for at lave produktdem­onstration­er, skabe temaer og miljøer, afholde konkurrenc­er og præsentere nyheder. For kunden betyder det mulighed for bedre fokus og fordybelse, forklarer Steen Demskov.

Messen afholdes i Brøndby Hallen fra tirsdag den 23. september til fredag den 26. september fra kl. 11- 18 undtagen fredag, hvor messen er åben fra kl. 10- 16.

 ??  ?? 72 leverandør­er udstiller på messen i Brøndby Hallen.
72 leverandør­er udstiller på messen i Brøndby Hallen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark