Ekstra Bladet

Slås med Traktor-Troels

-

De har udkæmpet masser af slag siden deres tid Venstres Ungdom. Og de har aldrig været de bedste venner.

Kristian Jensen- interviewe­t læses da også af Løkkestøtt­er som en stedfortræ­der- krig, fordi Kristian Jensen i interviewe­t minder om en gammel konflikt med Troels Lund Poulsen. Det smerter Kristian Jensen, påpeges det, at Troels Lund Poulsen er kommet med i Løkkes inderkreds, fordi han var en af de få Venstre- folk, der støttede Løkke til det allersidst­e under formandsop­gøret i sommer.

Traktor- Troels er fri af skatte- sagen og står endda til at få jobbet som udenrigsmi­nister eller en anden fremtræden­de ministerpo­st.

Tagsten i hovedet

Skulle det gå hen og ske, bliver kampen om at blive Løkkes aftager på sigt langt mere åben, da Kristian Jensen har skuffet mange af sine tidligere trofaste støtter, da han undlod at gå det sidste skridt og fælde Løkke, lyder det.

Selv ønsker Kristian Jen- sen ikke at kommentere sin udtalelser til Fyens Stiftstide­nde, men i Venstres kulisser er der dog ingen tvivl om, at næstforman­dens skarpe ord skal læses som et forsøg på at markere sig over for sit bagland. Jeg er her stadig, og jeg er ikke bange for formanden.

For selv om Lars Løkke i den forløbne uge sagde, at Kristian Jensen overtager roret i Venstre, hvis han får en tagsten i hovedet, så er der bred enighed om, at Kristian Jensen slet ikke kan vide sig sikker på sin status som kronprins.

Mange har da også bidt mærke i, hvordan Løkkes støtter havde utroligt travlt med at få den kontrovers­ielle Løkkebog ’ LLR’ til at handle om Kristian Jensens forræderi. Ikke ligefrem en taktik, der signalerer ro og ingen fare.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark