Ekstra Bladet

Lastbilcha­ufføren var tidligere DM-vinder

- FOTO: ULF/ALARM112DA­NMARK. DK SIMONE AGGER

Den 23- årige chauffør, der fredag var involveret i den forfærdeli­ge motorvejsu­lykke mellem Horsens og Hedensted, som kostede tre mennesker livet, var tidligere DM- vinder.

Som lærling vandt han guld for sine evner bag et rat i konkurrenc­en, der bedømmer chauffører­ne i en teoriprøve og derudover en række kørselsøve­lser.

Han ville bo i sin lastbil, hvis han kunne

Ifølge en tidligere kollega, som ønsker at være anonym, er det altså bestemt ikke køreevnern­e hos den unge chauffør, der mangler.

Chauffør sigtet

En veninde, der ligeledes ønsker at være anonym, fortæller, at livet på landevejen betyder alt for den unge mand.

– Han ville bo i sin lastbil, hvis han kunne, siger venin- den, der har talt med chaufføren efter ulykken.

– Han er meget chokeret, tilføjer hun.

Chaufføren er blevet sigtet for uagtsomt manddrab og uagtsom betydelig legemsbesk­adigelse. Den nærmere efterforsk­ning skal afgøre præcist, hvordan ordlyden i sigtelsen skal lyde, fortæller Lars Peter Madsen, vicepoliti­inspektør ved lokalpolit­iet i Horsens.

– Efterforsk­ningen vil vise, hvor meget han nøjagtigt skal sigtes for. Det står jo klart, at der er tre, der er omkommet ved ulykken, men der er også nogen, der er tilskadeko­mne. Men hvor meget, han skal sigtes for i det, der hedder uagtsom betydelig legemsbesk­adigelse, er endnu usikkert.

Ekstra Bladet har været i kontakt med den unge mands familie, men hverken de eller han ønsker at udtale sig på nuværende tidspunkt. Det var to kvinder på 19 og 21 samt en 54- årig mand, der mistede livet i ulykken.

sa@ eb.dk

 ??  ?? Tre mennesker blev dræbt i den tragiske ulykke på motorvejen mellem Horsens og Hedensted i fredags.
Tre mennesker blev dræbt i den tragiske ulykke på motorvejen mellem Horsens og Hedensted i fredags.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark