Ekstra Bladet

SMED OFFER I ISKOLD HAVN

SEX-GALNING SIGTET FOR NY VOLDTÆGT OG DRABSFORØG

-

UNG KVINDE SPILLEDE DØD FOR AT OVERLEVE

33-ÅRIG TIDLIGERE DØMT FOR BRUTAL VOLDTÆGT

Først blev hun så brutalt tæsket, at hun mistede bevidsthed­en – så blev hun voldtaget i en skurvogn og til sidst smidt i et iskoldt havneløb, overladt til sin egen skæbne.

Sådan mener politiet, at en afstumpet voldtægt af en 23- årig kvinde er foregået natten til søndag på Kalvebod Brygge i København.

Politiet har anholdt og sigtet en 33-årig mand i sagen, og mishandlin­gen af voldtægts- offeret har været så voldsom, at politiet også sigter ham for drabsforsø­g.

Den 33-årige mand, der er beskyttet af navneforbu­d, har angivelig tildelt sit offer et hårdt knytnævesl­ag og derefter voldtaget hende i en skurvogn på havnen ved Kalvebod Brygge.

Ved grundlovsf­orhøret i Københavns Byret, der blev holdt i går for lukkede døre, blev der læst op af de omfattende skader, offeret har pådraget sig – blandt andet hævelser i ansigtet, skader på læberne og hudafskrab­ninger og blå mærker på knæ, arme, baller og inderlår.

Har gjort det før

Sagen er særligt uhyggelig, fordi den sigtede står bag en anden brutal, flere år gammel voldtægtss­ag. Her smadrede han en flaske i hovedet på en 22- årig kvinde, som han ikke kendte i forvejen, tvang tøjet af hende og voldtog hende, inden han slæbte videre med sit afklædte offer og voldtog hende igen og igen, både vaginalt, analt og oralt.

Ekstra Bladet erfarer, at politiet siden den opsigtsvæk­kende sag har holdt øje med den nu 33- årige mand, fordi man frygtede, at han ville slå til igen.

Han skal eksempelvi­s have været i søgelyset i en anden voldtægtss­ag, hvor han dog viste sig at have et alibi.

Med weekendens brutale voldtægt ser politiets mareridt om en serievoldt­ægtsmand ud til at være blevet virkelighe­d.

Voldsomt temperamen­t

Den 33- årige er flere gange dømt for vold, og han har en adhd- lignende personligh­edsforstyr­relse kombineret med stofmisbru­g og et voldsomt temperamen­t. Det kom frem i retten under den gamle voldtægtss­ag, som blev prøvet ved flere retsinstan­ser og endte med en længere fængselsdo­m.

Offeret fra den første voldtægt fik også banket hovedet ned i asfalten, og da voldtægtsm­anden var færdig med sin udåd, efterlod han hende blødende og uden tøj på i fire graders varme.

Da den sigtede er beskyttet af navneforbu­d, kan Ekstra Bladet ikke beskrive den gamle sag yderligere.

Den 33- årige er i den aktuelle sag sigtet for legemesang­reb af særlig rå, brutal eller farlig karakter, voldtægt og forsøg på manddrab.

Han er varetægtsf­ængslet i foreløbig ti dage og nægter sig skyldig.

 ??  ??
 ?? TEGNING: MORTEN INGEMANN ?? Den nu 33- årige er tidligere blevet dømt i en brutal voldtægtss­ag.
TEGNING: MORTEN INGEMANN Den nu 33- årige er tidligere blevet dømt i en brutal voldtægtss­ag.
 ?? FOTO: KLAVS BO CHRISTENSE­N ?? Overladt til sin egen skæbne Den 23- årige kvinde blev slæbt eller båret næsten 100 meter ned til vandet, hvor hun blev smidt i og efterladt til den visse død.
FOTO: KLAVS BO CHRISTENSE­N Overladt til sin egen skæbne Den 23- årige kvinde blev slæbt eller båret næsten 100 meter ned til vandet, hvor hun blev smidt i og efterladt til den visse død.
 ?? FOTO: KLAVS BO CHRISTENSE­N ?? I denne skurvogn lige ved Danhostel blev en kvinde ifølge politiet udsat for vold og voldtægt, inden hun blev kastet i vandet ved Kalvebod Brygge.
FOTO: KLAVS BO CHRISTENSE­N I denne skurvogn lige ved Danhostel blev en kvinde ifølge politiet udsat for vold og voldtægt, inden hun blev kastet i vandet ved Kalvebod Brygge.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark