Ekstra Bladet

NYTÅRS- KNALD Vi er kærester

Det genforelsk­ede par fejrer nytåret i Byernes By, Paris

- ALLAN LYKKE

’ Tog det bedste fra Danmark og bragte det til Paris’.

Sådan stod der under et billede, som en meget velklædt Nicklas Bendtner bænket ved et veldækket bord i Paris satte på sin Instagram- profil i går.

Samtidig offentligg­jorde skuespille­r Julie Zangenberg – ligeledes fra Paris – et romantisk billede af et perlende champagne- glas, der dog ikke havde nogen tekst.

Men mistanken var vakt alligevel. Det kunne da ikke være helt tilfældigt, at de to tidligere turtelduer befandt sig i Byernes By samtidig, vel?

Og det er det da heller ikke, bekræfter parrets agent, Elisa Lykke.

– Jo, de er kærester igen. Mere siger jeg ikke, lød svaret til Ekstra Bladet.

Hvor det har knebet med scoringern­e i lang, lang tid – og spilletid, i det hele taget – på banen, har den 26- årige centerforw­ard til gengæld scoret igen uden for grønsværen.

Fire måneders adskillels­e ... Længere gik den altså ikke.

Million- kontrakt

Bendtners og Zangenberg­s knap tre år lange forhold sluttede pludselig i august 2014, umiddelbar­t før Bendtner skulle tiltræde i sin nye tyske Bundesliga- klub, Vfl Wolfsburg, hvor han overrasken­de for de fleste – oven på målfattige år i især Arsenal – havde sikret sig en toårig kontrakt til en årlig hyre på omkring 20 millioner kroner.

’ Efter næsten tre års forhold kan deres liv og karriere ikke forliges, og derfor har de valgt at bryde op og er ikke længere par’, fortalte Elisa Lykke dengang i en pressemedd­elelse, hvor hun samtidig gjorde opmærksom på, at parret ikke ønskede at kommentere bruddet yderligere.

Julie Zangenberg lod dog forstå, at bruddet var sket i al fordrageli­ghed, da hun ønskede Bendtner tillykke med million- kontrakten og kaldte ham ’ min bedste ven’.

Barn med tv- baronessen

’ Måltyven’ og ’ Klatretøse­n’ blev kærester i 2011. Forinden havde Bendtner i længere tid været kæreste med tvbaroness­en Caroline Fleming, som han også har sit hidtil eneste barn, nu fireårige Nicholas, med.

Efter bruddet med Zangenberg i sommer har han ikke officielt været involveret med nye damer.

26- årige Julie Zangenberg var op til forholdet med Bendtner, ligeledes 26, kæreste med den 16 år ældre ko- miker Mikael Wulff. På rygtebasis var hun også i en periode sammen med Rasmus Seebach. Dette forhold blev dog aldrig bekræftet.

Ligeledes har rygter i tiden efter bruddet med Bendtner fortalt om et forhold til ’ Monte Carlo’- drengen Peter Falktoft, men det har heller aldrig været bekræftet af nogen af parterne.

Offentlig undskyldni­ng

Offentligh­eden fik første gang nys om forholdet mellem Bendtner og Zangenberg, da han omtalte hende som ’ min kæreste’ i et offentligt brev, hvor han beklagede forskellig­e episoder, der var indtruffet nærmest oven i hinanden.

Dels var der et pizzeria- besøg i København, hvor det hele gik op i hat og briller, da Bendtners kreditkort ikke virkede. Dels var der en an- holdelse få dage efter i England, hvor han og en holdkammer­at blev beskyldt for hærværk på en stribe biler i Newcastle.

Senere var der så den måske alvorligst­e sag, da Bendtner blev taget for spritkørse­l i den forkerte køre- retning – og uden gyldigt kørekort – i Københavns indre by. Sagen kostede ham tre års frakendels­e af kørekortet og en bøde på 842.000 kroner.

Fire måneders adskillels­e ... Længere gik den altså ikke

Hård omgang

Ikke så underligt, at Julie Zangenberg indimellem har ment, at det kan være en hård omgang at være kæreste med Nicklas Bendtner.

– Jeg tror, der er få, der kan forestille sig, hvordan det er at se så stor, negativ opmærksomh­ed på manden, man elsker. Det er selvfølgel­ig aldrig rart. Jeg skulle være en kold kælling, hvis jeg sagde, at det ikke påvirker mig. Selvfølgel­ig påvirker det mig og frustrerer mig, når jeg ser en anden person end den Nicklas, jeg kender, fremstille­t sådan, sagde hun for et års tid siden til Ekstra Bladet.

all@ eb.dk

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark