Ekstra Bladet

Derfor skal du pleje tømmermænd med os

-

1,7 millioner danskere fulgte i gennemsnit med i første sæson om Gro, Frederik, Emil og Signe, og skal man tro skuespille­rne fra den nye sæson af ’ Arvingerne’, er der ingen grund til at droppe serien nu. Tværtimod. Der er al mulig grund til at have pizza, fritter og cola klar til klokken 20 i aften, hvor den nye sæson har premiere.

Her kommer fire af seriens stjerner med deres bud på, hvorfor man skal pleje sine tømmermænd på Grønnegaar­d.

– 1. januar er ofte en eftertænks­om dag, hvor man med starten på det nye år får mulighed for at tænke over sit liv. Og hvis man har lyst til at tage sit liv op til en slags revision, kan det være godt at lade sig inspirere af noget fiktion – og med ’ Arvingerne’ nogen ret stærk fiktion, synes jeg. Så hvis man vil inspireres, er det bare at tænde fjernsynet, siger Carsten Bjørnlund, der spiller Frederik.

Pissegod

Rasmus Botoft, der er et af de nye ansigter i familiedra­maet, har et kort og kontant bud på, hvorfor man skal smide sig på sofaen og se ’ Arvingerne’.

– Fordi det er pissegod underholdn­ing. Det er skægt, og der er humor, selv om det handler om noget. Så man er bare i rigtigt godt selskab og bliver rigtigt godt underholdt, siger han og bliver bakket op af Josephine Park.

– Man skal se ’ Arvingerne’, fordi det er pissegodt … ha ha! Ej, det skal man da bare. Det er en relevant serie i forhold til familie og forskellig­e familiekon­stellation­er, siger hun.

Bedre og bedre

Kirsten Lehfeldt lover, at hvis man kunne lide den første sæson af ’ Arvingerne’, så vil man elske den kommende.

– Man skal se den, fordi den er så genkendeli­g. Vi kender alle sammen de her mennesker. De lever måske lidt mere ekstremt end os selv. Men det kender vi jo også alle sammen nogen, der gør. Serien er et ret godt spejlbille­de på det, der sker i vores tid lige nu. Og hvis man kunne lide sæson et, så skal man eddermanem­e også se sæson to. Den bliver kun bedre og bedre, tør jeg godt love, siger hun.

FOTO: LINDA JOHANSEN

FOTO: LINDA JOHANSEN

FOTO: JAN SOMMER

 ??  ?? Carsten Bjørnlund: – Lad dig inspirere.
Carsten Bjørnlund: – Lad dig inspirere.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark