Ekstra Bladet

Det hele hænger Helle ud af halsen

-

Skulle Helle Thorning og Socialdemo­kraterne ikke gå lidt stille med dørene. De har brændt nallerne så gevaldigt siden sidste valg med de mange brudte valgløfter, at de burde være noget mere ydmyge, indtil næste valg er udskrevet.

S og SF lovede før sidste valg, at kørsel med den offentlige trafik blev billigere. Nu har S lige vedtaget at forhøje taksterne igen. Helle sagde, at dagpengere­formen, som hun hånligt beskyldte DF for, ville blive rullet tilbage. Er det sket?

Helle hånede blå Blok med, at med DF i regering ville det blive strenge tider. Nu håner hun DF for, at de ikke på forhånd vil melde ud, om de går med i en blå regering. DF vil naturligvi­s ikke – før valget – melde ud med, om det er gunstigt for dem at deltage i en regering. De har lært af Helles skøjtetur.

Har de Radikale i øvrigt meldt ud, at de vil fortsætte med Helle?

Kære Helle Thorning. Få nu noget mere humør ind i den kommende valgperiod­e. Den nuværende regering har ikke klaret sig særlig godt. Men er det nødvendigt at vise det så tydeligt, når du udtaler dig eller toner frem på tv. Du viser for tydeligt, at hele situatione­n ’ hænger dig langt ud af halsen’.

Godt nytår, trods alt. Poul Veber Finnedal A. Henriksens Gade 2B København S

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark