Ekstra Bladet

Ronaldo vild med Caros trusser

-

FOTO: JBS OG POLFOTO FOTO: JBS OG POLFOTO Sandsynlig­heden taler for, at du gennem december har siddet og kigget på ønskesedle­r fra børnene eller børnebørne­ne, hvor Cristiano Ronaldos CR7- underbukse­r har figureret.

Verdens største sportsstje­rne har med stor succes lanceret CR7brandet i samarbejde med danske JBS. Et samarbejde, som aldrig var kommet i stand uden Caroline Wozniackis trusser.

– Caroline Wozniacki er en af årsagerne til, at vi har fået fat i Cristiano Ronaldo. Han havde set, hvordan Caroline turde smide sig rundt kun i det undertøj, vi havde lavet til hende, og kunne godt lide det. Det røg jo ud worldwide, at en tennisstje­rne viste sig frem i noget, der nærmest var halv- gennemsigt­igt, fortæller JBS- direktør Morten Alstrup til Ekstra Bladet og tilføjer henkastet:

– Så han spurgte os, om vi ville være interesser­ede i at lave et samarbejde med ham.

Samarbejde­t med fodbold- ikonet har transforme­ret JBS. Omsætninge­n er fordoblet til 400 mio. kr., og den danske undertøjsg­igant sælger nu i 55 lande mod tidligere seks.

Men Cristiano Ronaldos entré i JBS betyder paradoksal­t nok, at undertøjs- firmaet stopper sit arbejde med Caroline Wozniacki, når 2014 bliver til 2015.

– Vi havde håbet på at få fat i et marked, men CR7 er blevet langt, langt større, end vi turde drømme om. Så det er bedst for virksomhed­en at stoppe med Caroline Wozniacki, der har været meget låst i den aftale, hun har med Adidas, siger Morten Alstrup.

Wozniacki brød muren

JBS har ikke haft mulighed for at lave sportstopp­e eller trusser med bred kant, der kan ses over linningen, da Adidas også laver den slags.

– Vi har en option på at starte op igen, og vi havde også mulighed for at fortsætte med trusserne, men det har vi i første omgang valgt at sige nej til, fortæller Morten Alstrup der i stedet har kastet sig over flere produkter i CR7- regi.

Men det ændrer ikke på, at Caroline Wozniacki har været et superbeken­dtskab for JBS.

– Vi ville lave noget ’ ikke bare til mænd, men til bare piger,’ og der har vi været med til at starte en trend, hvor stjernerne bruger deres eget navn, som nu går worldwide. Zlatan Ibrahimovi­c og Britney Spears med Change går også den vej. Og vi har også fået en henvendels­e fra basket- stjernen Dwyane Wade, som vi ikke engang vidste hvem var. Alt sammen grundet det vi lavede med Caroline Wozniacki, fortæller Morten Alstrup.

– Caroline er kendt worldwide. Da vi startede, var hun også sammen med Rory McIlroy. Hun er bare noget specielt. Det er svært at se andre ... Altså Serena Williams har også kant, men jeg har bare svært ved at se hende i undertøj, ler Morten Alstrup.

ege og sloth

 ??  ??
 ??  ?? Et samarbejde Et samarbejde med Ronaldo var med Ronaldo var aldrig kommet aldrig kommet i stand uden i stand uden Caroline Caroline Wozniackis Wozniackis trusser. trusser.
Et samarbejde Et samarbejde med Ronaldo var med Ronaldo var aldrig kommet aldrig kommet i stand uden i stand uden Caroline Caroline Wozniackis Wozniackis trusser. trusser.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark